25 Şubat 2017 Cumartesi

IATA ÜÇ YENİ HAVAYOLU ÜYESİNİ AÇIKLADI Neos, CemAir ve VietJet Air son resmi üyeler oldu İtalyan havayolu şirketi Neos, Güney Afrika bölgesel taşıyıcı CemAir ve Vietnam havayolu şirketi VietJet Air resmi IATA üyesi oldu. Neos‘un merkezi Somma lombardo’da, ana üssü Milan-Malpensa Havaalanı’nda bulunuyor. İç hatlarda hizmet vermekle birlikte Neos, Umman, Meksika ve Küba gibi uluslararası destinasyonlara uçuyor. Karayolu ve bölgesel taşıyıcı CemAir’in merkezi ve ana üssü, Johannesburg’da ve Tambo Uluslararası Havalimanı’ndadır. CemAir, Plettenberg Körfezi, Sishen, Bloemfontein ve Margate dahil Güney Afrika’daki birçok destinasyona uçuyor. VietJet Air’in merkezi Ba Dinh’dedir. Havayolu, birçok iç hat rotasına hizmet veriyor ve uluslararası ağını Malezya, Tayvan, Güney Kore ve Bangkok gibi destinasyonlara genişletti.

Neos, CemAir ve VietJet Air son resmi üyeler oldu

İtalyan havayolu şirketi Neos, Güney Afrika bölgesel taşıyıcı CemAir ve Vietnam havayolu şirketi VietJet Air resmi IATA üyesi oldu.

Neos‘un merkezi Somma lombardo’da, ana üssü Milan-Malpensa Havaalanı’nda bulunuyor. İç hatlarda hizmet vermekle birlikte Neos, Umman, Meksika ve Küba gibi uluslararası destinasyonlara uçuyor.

Karayolu ve bölgesel taşıyıcı CemAir’in merkezi ve ana üssü, Johannesburg’da ve Tambo Uluslararası Havalimanı’ndadır. CemAir, Plettenberg Körfezi, Sishen, Bloemfontein ve Margate dahil Güney Afrika’daki birçok destinasyona uçuyor.

VietJet Air’in merkezi Ba Dinh’dedir. Havayolu, birçok iç hat rotasına hizmet veriyor ve uluslararası ağını Malezya, Tayvan, Güney Kore ve Bangkok gibi destinasyonlara genişletti.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2kXidS9
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder