29 Mart 2017 Çarşamba

ABD’den Türkiye’ye seyahat uyarısı geldi ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson’ın Türkiye ziyaretinden bir gün önce yayınlanan uyarıda, ABD vatandaşları “Türkiye’de terörist grupların artan tehdidi nedeniyle” uyarılırken, güneydoğu bölgelerine gitmekten kaçınmaları tavsiye edildi. Uyarı Mart sonu ve Nisan 2017 i kapsıyor. Bugün Türkiye’ye gelecek olan Rex Tillerson ziyareti öncesi ABD’den Türkiye’ye seyahat uyarısı geldi. Uyarıda ABD vatandaşlarının, “Türkiye’de terörist grupların artan tehdidi nedeniyle” uyarılırken, güneydoğu bölgelerine gitmekten kaçınmaları tavsiye edildi. Açıklamada ayrıca, ABD hükümetine bağlı çalışanların seyahat kısıtlamalarının devam ettiği, bunun güneydoğu bölgeleri ve Adana’yı kapsadığı hatırlatıldı. ABD Dışişleri Bakanlığı’nın duyurusunda, Türkiye’deki terör saldırılarının, geniş katılımlı etkinliklerde, turistik bölgelerde, restoranlarda, gece kulüplerinde, ticari merkezlerde, ibadethanelerde, toplu ulaşım aktarma noktalarında ve otobüs, tren, vapur, metro gibi ulaşım araçlarında gerçekleşebileceği belirtildi. İSRAİL DE UYARMIŞTI Bir süre önce İsrail de  10 Nisan’da başlayacak olan sekiz günlük Hamursuz Bayramı öncesi Türkiye, Ürdün ve Mısır’daki vatandaşlarını uyarmıştı. Bu ülkelerdeki İsrail vatandaşlarının; özellikle turistik ve kültürel alanlar, toplu taşıma noktaları, ibadet yerleri, spor stadyumları, alışveriş merkezleri, oteller, ve havaalanları gibi kalabalık yerlerde teyakkuzda olmaları tavsiye edildi.     US terminates ordered departure of #Istanbul Consulate family members, but #Turkey travel restrictions remain. https://t.co/R8ca9O0QzH http://pic.twitter.com/DJiZgumayc — OSAC (@OSACState) March 29, 2017  

ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson’ın Türkiye ziyaretinden bir gün önce yayınlanan uyarıda, ABD vatandaşları “Türkiye’de terörist grupların artan tehdidi nedeniyle” uyarılırken, güneydoğu bölgelerine gitmekten kaçınmaları tavsiye edildi.

Uyarı Mart sonu ve Nisan 2017 i kapsıyor.

Bugün Türkiye’ye gelecek olan Rex Tillerson ziyareti öncesi ABD’den Türkiye’ye seyahat uyarısı geldi. Uyarıda ABD vatandaşlarının, “Türkiye’de terörist grupların artan tehdidi nedeniyle” uyarılırken, güneydoğu bölgelerine gitmekten kaçınmaları tavsiye edildi.
Açıklamada ayrıca, ABD hükümetine bağlı çalışanların seyahat kısıtlamalarının devam ettiği, bunun güneydoğu bölgeleri ve Adana’yı kapsadığı hatırlatıldı.
ABD Dışişleri Bakanlığı’nın duyurusunda, Türkiye’deki terör saldırılarının, geniş katılımlı etkinliklerde, turistik bölgelerde, restoranlarda, gece kulüplerinde, ticari merkezlerde, ibadethanelerde, toplu ulaşım aktarma noktalarında ve otobüs, tren, vapur, metro gibi ulaşım araçlarında gerçekleşebileceği belirtildi.
İSRAİL DE UYARMIŞTI
Bir süre önce İsrail de  10 Nisan’da başlayacak olan sekiz günlük Hamursuz Bayramı öncesi Türkiye, Ürdün ve Mısır’daki vatandaşlarını uyarmıştı.
Bu ülkelerdeki İsrail vatandaşlarının; özellikle turistik ve kültürel alanlar, toplu taşıma noktaları, ibadet yerleri, spor stadyumları, alışveriş merkezleri, oteller, ve havaalanları gibi kalabalık yerlerde teyakkuzda olmaları tavsiye edildi.

 

 

 



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2nLCMkN
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder