29 Mart 2017 Çarşamba

Cathay Pacific Airways ve Lufthansa Group’tan işbirliği Cathay Pacific Airways ve Lufthansa Group’tan işbirliği   Cathay Pacific Airways, Lufthansa, Swiss ve Austrian Airlines arasında kod paylaşımı ve mil programı anlaşması Ortak uçuşlar, yolcular için sayısız avantaj sağlayacak Gelecekte ortak uçuş numarası ile Hong Kong’tan Avustralya ve Yeni Zelanda’ya bağlantılar Kargo şirketleri Şubat ayından bu yana ortak kapasite kullanıyor   Hong Kong merkezli havayolu şirketi Cathay Pacific Airways ve Avrupa’nın lider havacılık grubu Lufthansa Group, gelecekte yolcularına kod paylaşımı sayesinde ortaklarının uçuş numaralarını taşıyan uçuşları sunacak. Lufthansa Group müşterileri açısından bu gelişme, Hong Kong’dan Avustralya ve Yeni Zelanda’ya olan bağlantıları önemli ölçüde artıracak. Anlaşma, 27 Mart 2017 tarihinde Cathay Pacific Airways Genel Müdürü Ivan Chu ve Deutsche Lufthansa AG Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Carsten Spohr tarafından imzalandı.   Cathay Pacific, Lufthansa, Swiss International Air Lines (Swiss) ve Austrian Airlines (Avusturya) arasındaki bu ortaklık sayesinde, 26 Nisan 2017 tarihinden itibaren yolculara, Hong Kong üzerinden bağlantılı olarak Avustralya ve Yeni Zelanda’da dört yeni varış noktası sunulabilecek.   Frankfurt, Münih, Viyana ve Zürih’ten Hong Kong’a varan yolcular, seçilen Cathay Pacific bağlantılarına sadece tek bir rezervasyon ile sorunsuz bir şekilde transfer edilebilecek. Ayrıca yolcular, bagajlarını Cathay’ın uçuş ağındaki varış noktalarına göre teslim edebilir ve kod paylaşımlı uçuşlardan mil kazanabilirler.

Cathay Pacific Airways ve Lufthansa Group’tan işbirliği

 

  • Cathay Pacific Airways, Lufthansa, Swiss ve Austrian Airlines arasında kod paylaşımı ve mil programı anlaşması
  • Ortak uçuşlar, yolcular için sayısız avantaj sağlayacak
  • Gelecekte ortak uçuş numarası ile Hong Kong’tan Avustralya ve Yeni Zelanda’ya bağlantılar
  • Kargo şirketleri Şubat ayından bu yana ortak kapasite kullanıyor

 

Hong Kong merkezli havayolu şirketi Cathay Pacific Airways ve Avrupa’nın lider havacılık grubu Lufthansa Group, gelecekte yolcularına kod paylaşımı sayesinde ortaklarının uçuş numaralarını taşıyan uçuşları sunacak. Lufthansa Group müşterileri açısından bu gelişme, Hong Kong’dan Avustralya ve Yeni Zelanda’ya olan bağlantıları önemli ölçüde artıracak. Anlaşma, 27 Mart 2017 tarihinde Cathay Pacific Airways Genel Müdürü Ivan Chu ve Deutsche Lufthansa AG Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Carsten Spohr tarafından imzalandı.

 

Cathay Pacific, Lufthansa, Swiss International Air Lines (Swiss) ve Austrian Airlines (Avusturya) arasındaki bu ortaklık sayesinde, 26 Nisan 2017 tarihinden itibaren yolculara, Hong Kong üzerinden bağlantılı olarak Avustralya ve Yeni Zelanda’da dört yeni varış noktası sunulabilecek.

 

Frankfurt, Münih, Viyana ve Zürih’ten Hong Kong’a varan yolcular, seçilen Cathay Pacific bağlantılarına sadece tek bir rezervasyon ile sorunsuz bir şekilde transfer edilebilecek. Ayrıca yolcular, bagajlarını Cathay’ın uçuş ağındaki varış noktalarına göre teslim edebilir ve kod paylaşımlı uçuşlardan mil kazanabilirler.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2nuKqhk
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder