29 Mart 2017 Çarşamba

Sofya Havaalanı İmtiyazı Ülkeye Zarar Verecek Bulgaristan’daki Sendikalar: Sofya Havaalanı İmtiyazı Ülkeye Zarar Verecek Sendikalar, Sofya havaalanı imtiyazının durdurulmasına ilişkin talebini tekrarladı. KT Podkrepa adına Bulgaristan Ulusal Radyosuna konuşan Tsvetanka Georgieva, Bulgaristan’ın en büyük havaalanı olan ve kar elde eden birkaç kamu şirketi arasında olan Sofya Havaalanı’n ın neden imtiyaza verildiğini anlamakta hala güçlük çektiğini açıkladı. Georgieva, Bulgarların şimdiye kadar imtiyazlardan hiçbir şey kazanmadıklarını ve havaalanının imtiyaza verilmesinin sadece bazı belirli kişilerin menfaatine olacağını savundu. Kaynak: http://ift.tt/2nwjuOd Yayımlayan: ekonomi.gov.tr  

Bulgaristan’daki Sendikalar: Sofya Havaalanı İmtiyazı Ülkeye Zarar Verecek

Sendikalar, Sofya havaalanı imtiyazının durdurulmasına ilişkin talebini tekrarladı. KT Podkrepa adına Bulgaristan Ulusal Radyosuna konuşan Tsvetanka Georgieva, Bulgaristan’ın en büyük havaalanı olan ve kar elde eden birkaç kamu şirketi arasında olan Sofya Havaalanı’n ın neden imtiyaza verildiğini anlamakta hala güçlük çektiğini açıkladı.

Georgieva, Bulgarların şimdiye kadar imtiyazlardan hiçbir şey kazanmadıklarını ve havaalanının imtiyaza verilmesinin sadece bazı belirli kişilerin menfaatine olacağını savundu.

Kaynak: http://ift.tt/2nwjuOd

Yayımlayan: ekonomi.gov.tr

 



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2nwlciA
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder