31 Mart 2017 Cuma

Türk Hava Yolları Edremit Hat Açılışı Uçuşu’ndan Görüntüler Türkiye’nin dört bir yanındaki 49 uçuş noktasıyla yurt içinde en çok noktaya uçan havayolu markası olan Türk Hava Yolları İstanbul Atatürk Havalimanı ile Edremit Koca Seyit Havalimanı arasında planladığı seferlerine başladı. Bugün saat 15:00 itibariyle Atatürk Havalimanı’ndan kalkan uçak 15:55’te Edremit Koca Seyit Havalimanı ‘na indi. Türk Hava Yolları’nın davetlisi olan yolcularıyla ilk uçuşunun gerçekleşmesi sebebiyle tören yapıldı. Törende Türk Hava Yolları Pazarlama ve Satış Başkanı Halil İbrahim Polat bir konuşma yaptı.    

Türkiye’nin dört bir yanındaki 49 uçuş noktasıyla yurt içinde en çok noktaya uçan havayolu markası olan Türk Hava Yolları İstanbul Atatürk Havalimanı ile Edremit Koca Seyit Havalimanı arasında planladığı seferlerine başladı.

Bugün saat 15:00 itibariyle Atatürk Havalimanı’ndan kalkan uçak 15:55’te Edremit Koca Seyit Havalimanı ‘na indi. Türk Hava Yolları’nın davetlisi olan yolcularıyla ilk uçuşunun gerçekleşmesi sebebiyle tören yapıldı. Törende Türk Hava Yolları Pazarlama ve Satış Başkanı Halil İbrahim Polat bir konuşma yaptı.

 

 



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2opaFpf
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder