27 Nisan 2017 Perşembe

Dalaman’a Gitmenin En Havalı Yolu!     Dalaman’a Atlasglobal farkıyla uçun! Dalaman uçuşlarımız, sizi ayrıcalıklı ve konforlu bir yolculuğa davet ediyor. Tatilin tadını henüz yolda çıkarmaya başlayacağınız bir seyahat için siz de Atlasglobal‘i tercih edin, EkonomiPlus yolculuklarda 20 kg bagaj hakkı, ücretsiz ikramlar ve koltuk seçimi ile rahat edin! 23 Haziran’da başlayan Dalaman uçuşlarımız, sizi ayrıcalıklı ve konforlu bir yolculuğa davet ediyor. Tatilin tadını henüz yolda çıkarmaya başlayacağınız bir seyahat için siz de Atlasglobal‘i tercih edin, EkonomiPlus yolculuklarda 20 kg bagaj hakkı, ücretsiz ikramlar ve koltuk seçimi ile rahat edin! Üstelik, Atlasmiles üyeliğiniz ile uçuşlarınızdan mil kazanarak, millerinizle ücretsiz uçabilirsiniz.

 

 

Dalaman’a Atlasglobal farkıyla uçun!

Dalaman uçuşlarımız, sizi ayrıcalıklı ve konforlu bir yolculuğa davet ediyor.

Tatilin tadını henüz yolda çıkarmaya başlayacağınız bir seyahat için siz de Atlasglobal‘i tercih edin, EkonomiPlus yolculuklarda 20 kg bagaj hakkı, ücretsiz ikramlar ve koltuk seçimi ile rahat edin!

23 Haziran’da başlayan Dalaman uçuşlarımız, sizi ayrıcalıklı ve konforlu bir yolculuğa davet ediyor. Tatilin tadını henüz yolda çıkarmaya başlayacağınız bir seyahat için siz de Atlasglobal‘i tercih edin, EkonomiPlus yolculuklarda 20 kg bagaj hakkı, ücretsiz ikramlar ve koltuk seçimi ile rahat edin!

Üstelik, Atlasmiles üyeliğiniz ile uçuşlarınızdan mil kazanarak, millerinizle ücretsiz uçabilirsiniz.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2oODF9L
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder