25 Nisan 2017 Salı

Turkish Cargo, Barselona “Pharma Day” Etkinliklerine Katıldı Turkish Cargo, İspanya sağlık ve ilaç sektörü temsilcilerini “Pharma Day” etkinliğinde bir araya getirdi. Orta ve Güney Avrupa Kargo Bölge Müdürlüğü tarafından Barselona’da düzenlenen etkinlik, kargo üst düzey yöneticileri, bölgesel ilaç & sağlık sektörü firmaları ve ilgili firmaların birlikte çalıştığı kargo acentelerinin katılımıyla  gerçekleşti. Etkinlikte katılımcılara CEIV sertifikalı Turkish Cargo’ nun soğuk zincir taşımalarına verdiği önem, soğuk zincir hizmeti kapsamında yapılan yatırımlar, geliştirilen özel ürünler ve süreçte yer alan özel eğitimli personeller hakkında bilgiler aktarılmıştır. Aynı zamanda, 2017 yaz tarifesinde yer alan Barselona geniş gövde seferleri ve kapasite artışı ile geniş uçuş ağının ve yeni kargo hatlarının tanıtımı yapılmıştır. Etkinlikte İspanya  kargo sektöründeki karar verici acenteler ile ilaç taşımaları özelinde olmak üzere tüm ürünlerimizle alakalı görüşmeler yapılmış ve karşılıklı olarak işbirliğinin nasıl arttırılacağına ilişkin fikir alışverişinde bulunulmuştur. Kargo acentelerinin, sağlık sektöründeki mevcut durumu ve sektörün geleceği ile ilgili görüşlerini paylaşma fırsatı buldukları etkinlikte mevcut iş birliklerinin devamının sağlanacağı belirtilirken, Ortaklığımız kargo faaliyetleri gelişimi adına verimli bir şekilde sonuçlandırılmıştır. Kaynak:turkishcargo.com.tr

Turkish Cargo, İspanya sağlık ve ilaç sektörü temsilcilerini “Pharma Day” etkinliğinde bir araya getirdi.

Orta ve Güney Avrupa Kargo Bölge Müdürlüğü tarafından Barselona’da düzenlenen etkinlik, kargo üst düzey yöneticileri, bölgesel ilaç & sağlık sektörü firmaları ve ilgili firmaların birlikte çalıştığı kargo acentelerinin katılımıyla  gerçekleşti.

Etkinlikte katılımcılara CEIV sertifikalı Turkish Cargo’ nun soğuk zincir taşımalarına verdiği önem, soğuk zincir hizmeti kapsamında yapılan yatırımlar, geliştirilen özel ürünler ve süreçte yer alan özel eğitimli personeller hakkında bilgiler aktarılmıştır. Aynı zamanda, 2017 yaz tarifesinde yer alan Barselona geniş gövde seferleri ve kapasite artışı ile geniş uçuş ağının ve yeni kargo hatlarının tanıtımı yapılmıştır. Etkinlikte İspanya  kargo sektöründeki karar verici acenteler ile ilaç taşımaları özelinde olmak üzere tüm ürünlerimizle alakalı görüşmeler yapılmış ve karşılıklı olarak işbirliğinin nasıl arttırılacağına ilişkin fikir alışverişinde bulunulmuştur.

Kargo acentelerinin, sağlık sektöründeki mevcut durumu ve sektörün geleceği ile ilgili görüşlerini paylaşma fırsatı buldukları etkinlikte mevcut iş birliklerinin devamının sağlanacağı belirtilirken, Ortaklığımız kargo faaliyetleri gelişimi adına verimli bir şekilde sonuçlandırılmıştır.

Kaynak:turkishcargo.com.tr



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2pgf2WH
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder