27 Nisan 2017 Perşembe

  Yurt içi her yöne 59 TL’den başlayan fiyatlarla uçma fırsatını kaçırmayın.   1 Mayıs’a kadar Atlasglobal‘den biletinizi alın, 1 Ekim – 17 Aralık tarihleri arasında yurt içi her yöne uçun. 59 TL’ye tüm Türkiye’ye uçuyoruz! 20 Nisan – 1 Mayıs 2017 tarihleri arasında Atlasglobal’den biletinizi alın, 1 Ekim – 17 Aralık 2017 tarihleri arasında yurt içi her yöne 59 TL’den başlayan fiyatlarla uçma fırsatını kaçırmayın! Kurallar: – Ücrete havalimanı vergileri, hizmet bedeli ve tüm harçlar dahildir. – Kampanya fiyatları www.atlasglb.com web sitesi ile mobil uygulamalardan alınan tek yön EkonomiPlus biletlerde sınırlı sayıda koltuklar için geçerlidir, diğer satış kanallarından alınan biletlerde hizmet bedeli farklılık gösterebilir. – Rezervasyon ve biletleme aynı anda yapılır – Seyahatin başladığı gün iki yaşına erişmemiş (0-2 yaş) bebek yolcular için %90 indirim uygulanabilir. Bu yolcular için bebek yolcu taşıma kuralları geçerlidir. – Çocuk yolcular için indirim uygulanmaz. – Atlasglobal kampanya kurallarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. – Seyahat değişikliğine ve iadeye izin verilmez – Bu fiyat için geçerli koltuklar belirli sayıda olup seçili uçuşlar için geçerlidir.

 

Yurt içi her yöne 59 TL’den başlayan fiyatlarla uçma fırsatını kaçırmayın.  

1 Mayıs’a kadar Atlasglobal‘den biletinizi alın, 1 Ekim – 17 Aralık tarihleri arasında yurt içi her yöne uçun.

59 TL’ye tüm Türkiye’ye uçuyoruz!
20 Nisan – 1 Mayıs 2017 tarihleri arasında Atlasglobal’den biletinizi alın, 1 Ekim – 17 Aralık 2017 tarihleri arasında yurt içi her yöne 59 TL’den başlayan fiyatlarla uçma fırsatını kaçırmayın!

Kurallar:
– Ücrete havalimanı vergileri, hizmet bedeli ve tüm harçlar dahildir.
– Kampanya fiyatları www.atlasglb.com web sitesi ile mobil uygulamalardan alınan tek yön EkonomiPlus biletlerde sınırlı sayıda koltuklar için geçerlidir, diğer satış kanallarından alınan biletlerde hizmet bedeli farklılık gösterebilir.
– Rezervasyon ve biletleme aynı anda yapılır
– Seyahatin başladığı gün iki yaşına erişmemiş (0-2 yaş) bebek yolcular için %90 indirim uygulanabilir. Bu yolcular için bebek yolcu taşıma kuralları geçerlidir.
– Çocuk yolcular için indirim uygulanmaz.
– Atlasglobal kampanya kurallarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
– Seyahat değişikliğine ve iadeye izin verilmez
– Bu fiyat için geçerli koltuklar belirli sayıda olup seçili uçuşlar için geçerlidir.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2pkGfW5
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder