29 Mayıs 2017 Pazartesi

HAVACILIK AKADEMİSİ IATA GLOBAL TRAINING PARTNER CONFERENCE’I İÇİN SRİ LANKA’DAYDI IATA’NIN YETKİLİ EĞİTİM MERKEZİ HAVACILIK AKADEMİSİ IATA GLOBAL TRAINING PARTNER CONFERENCE’I İÇİN SRİ LANKA’DAYDI Türk Hava Yolları Havacılık Akademisi, 15-17 Mayıs 2017 tarihlerinde Sri Lanka’da gerçekleştirilen IATA Global Training Partner Conference’a katılım sağladı. Konferansa, Havacılık Akademisi Başkanı Sn. Doç. Dr. Kemal YÜKSEK’in yanı sıra, Pazarlama ve Satış Müdürü Sn. Mustafa DEMİRAK ve Organizasyonel Gelişim Eğitimleri Müdürü Sn. Doğan CEBECİ katılım sağladı. IATA’nın Bölgesel Eğitim Ortağı ve Yetkili Eğitim Merkezi olan Havacılık Akademisi, sektöre ilişkin önemli gelişmelerin görüşüldüğü ve gelecek yıl stratejilerinin çizildiği konferansta IATA’nın davetlisi olarak yer aldı ve IATA Eğitim ve Gelişim Enstitüsü Direktörü Guy BRAZEAU tarafından ağırlandı. 50 Farklı ülkeden 150 delegenin yer aldığı konferansta, Havacılık Akademisi’nin IATA üyeliği kapsamında 2017 dönemi performansı ve başarıları da değerlendirildi. Sn. YÜKSEK, 2017 yılı içerisinde 40 IATA eğitimi planlayan ve gerçekleştirmeye devam eden Havacılık Akademisi’nin, son teknoloji ile ürettiği uluslararası onaylı eğitimleri hakkında bilgiler verdi. Türk Hava Yolları’ndaki eğitim anlayışına ve metodolojilerine ışık tutarak, eğitim alanındaki son gelişmeler konusunda dinleyicileri bilgilendiren Sn. YÜKSEK, Akademinin özellikle son iki yılda eğitimin dijitalleştirilmesi alanında kat ettiği gelişmelere, diğer akademilere de örnek teşkil edecek programlama sistemine ve benimsemiş olduğu eğitim modeline yönelik bilgiler paylaştı. Panelde ayrıca, şirketlerin başarısında eğitimin kritik bir rol oynadığı, başarılı şirketlerin eğitimi ana stratejilerinin bir parçası olarak gördüğü gibi konular vurgulandı. IATA Global Training Partner Conference’ı, dünya genelinde IATA Eğitim Ortakları ile olan bağlantımıza devam etmek, ortaklıkları güçlendirmek ve ihtiyaçları daha iyi anlamak açısından büyük önem taşıyor. Konferans, birlikte seyahat etmek, pazarlarımızdan en iyi uygulamaları paylaşmak, seyahat ve turizm, havaalanı, yer hizmetleri, güvenlik ve kargo bölgelerinde ortaya çıkan trendler ve fırsatlar hakkında fikir alışverişinde bulunmak ve ilgili konuları tartışmak için uygun bir platform oluşturuyor. 2018’de İstanbul’da Türk Hava Yolları Havacılık Akademisi ev sahipliğinde gerçekleşecek olan IATA Global Training Partner Conference’ı ülke turizmine ve uluslararası gelişime büyük katkı sağlayacak. Dünyanın dört bir yanından çok sayıda katılımcının ağırlanacağı bu konferans Türk Hava Yolları Havacılık Akademisi’nin küresel vizyonunu, global havacılık sektörüne birkez daha tanıtması açısından önemli bir rol oynayacak. Kaynak:akademi.thy.com

IATA’NIN YETKİLİ EĞİTİM MERKEZİ HAVACILIK AKADEMİSİ IATA GLOBAL TRAINING PARTNER CONFERENCE’I İÇİN SRİ LANKA’DAYDI

Türk Hava Yolları Havacılık Akademisi, 15-17 Mayıs 2017 tarihlerinde Sri Lanka’da gerçekleştirilen IATA Global Training Partner Conference’a katılım sağladı. Konferansa, Havacılık Akademisi Başkanı Sn. Doç. Dr. Kemal YÜKSEK’in yanı sıra, Pazarlama ve Satış Müdürü Sn. Mustafa DEMİRAK ve Organizasyonel Gelişim Eğitimleri Müdürü Sn. Doğan CEBECİ katılım sağladı.

IATA’nın Bölgesel Eğitim Ortağı ve Yetkili Eğitim Merkezi olan Havacılık Akademisi, sektöre ilişkin önemli gelişmelerin görüşüldüğü ve gelecek yıl stratejilerinin çizildiği konferansta IATA’nın davetlisi olarak yer aldı ve IATA Eğitim ve Gelişim Enstitüsü Direktörü Guy BRAZEAU tarafından ağırlandı.

50 Farklı ülkeden 150 delegenin yer aldığı konferansta, Havacılık Akademisi’nin IATA üyeliği kapsamında 2017 dönemi performansı ve başarıları da değerlendirildi. Sn. YÜKSEK, 2017 yılı içerisinde 40 IATA eğitimi planlayan ve gerçekleştirmeye devam eden Havacılık Akademisi’nin, son teknoloji ile ürettiği uluslararası onaylı eğitimleri hakkında bilgiler verdi. Türk Hava Yolları’ndaki eğitim anlayışına ve metodolojilerine ışık tutarak, eğitim alanındaki son gelişmeler konusunda dinleyicileri bilgilendiren Sn. YÜKSEK, Akademinin özellikle son iki yılda eğitimin dijitalleştirilmesi alanında kat ettiği gelişmelere, diğer akademilere de örnek teşkil edecek programlama sistemine ve benimsemiş olduğu eğitim modeline yönelik bilgiler paylaştı. Panelde ayrıca, şirketlerin başarısında eğitimin kritik bir rol oynadığı, başarılı şirketlerin eğitimi ana stratejilerinin bir parçası olarak gördüğü gibi konular vurgulandı.

IATA Global Training Partner Conference’ı, dünya genelinde IATA Eğitim Ortakları ile olan bağlantımıza devam etmek, ortaklıkları güçlendirmek ve ihtiyaçları daha iyi anlamak açısından büyük önem taşıyor. Konferans, birlikte seyahat etmek, pazarlarımızdan en iyi uygulamaları paylaşmak, seyahat ve turizm, havaalanı, yer hizmetleri, güvenlik ve kargo bölgelerinde ortaya çıkan trendler ve fırsatlar hakkında fikir alışverişinde bulunmak ve ilgili konuları tartışmak için uygun bir platform oluşturuyor.

2018’de İstanbul’da Türk Hava Yolları Havacılık Akademisi ev sahipliğinde gerçekleşecek olan IATA Global Training Partner Conference’ı ülke turizmine ve uluslararası gelişime büyük katkı sağlayacak. Dünyanın dört bir yanından çok sayıda katılımcının ağırlanacağı bu konferans Türk Hava Yolları Havacılık Akademisi’nin küresel vizyonunu, global havacılık sektörüne birkez daha tanıtması açısından önemli bir rol oynayacak.

Kaynak:akademi.thy.com



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2rcyXot
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder