29 Mayıs 2017 Pazartesi

THY HAVACILIK AKADEMİSİ BİR KEZ DAHA “IATA PREMIER CIRCLE MEMBER” ÜNVANINI ALDI HAVACILIK AKADEMİSİ GÖSTERDİĞİ ÜSTÜN BAŞARIYLA BİR KEZ DAHA “IATA PREMIER CIRCLE MEMBER” ÜNVANINI ALDI Geçtiğimiz yıl İstanbul’da, IATA’ya ait 53 eğitim programını, 800’den fazla öğrenciye ulaştırarak, IATA’nın 2016 yılı süresince dünya genelindeki bölgesel eğitim partnerleri arasında ilk sıradaki yerini alan ‘Türk Hava Yolları Havacılık Akademisi’, 2017 yılında da yine aynı ivmeyi sürdürerek, 40’tan fazla eğitim programıyla” ikinci kez üst üste IATA Premier Circle Member”  ünvanına layık görüldü. IATA’nın Bölgesel Eğitim Ortağı ve Yetkili Eğitim Merkezi olan Türk Hava Yolları Havacılık Akademisi Yetkilileri, 15-17 Mayıs 2017 tarihlerinde Sri Lanka’da gerçekleştirilen “IATA Global Training Partner Conference” a katılım sağladı. Sektöre ilişkin önemli gelişmelerin görüşüldüğü ve gelecek yıl stratejilerinin çizildiği konferansta geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi 2017 yılında da çok sayıda IATA eğitimine ev sahipliği yapan Havacılık Akademisi, satış performansından dolayı “IATA Premier Circle Member” üyesi olmaya hak kazandı. İlgili konferansa Akademi adına katılım sağlayan Havacılık Akademisi Başkanı Doç. Dr. Kemal YÜKSEK’e, sergilenen üstün performans neticesinde başarı plaketi,  IATA Eğitim ve Gelişim Enstitüsü Direktörü Guy BRAZEAU tarafından takdim edildi. Türk Hava Yolları bünyesinde, uzun yılların getirdiği birikim ve tecrübeyle yerli ve yabancı kursiyerlerine ticari eğitimler ile yönetim ve kişisel gelişim eğitimlerinden oluşan geniş bir hizmet yelpazesi sunan Akademi, IATA eğitimlerinde elde ettiği bu başarıyla kendini bir kez daha ispat etmiş oldu. Bayrak taşıyıcı havayolunun ilk etapta kendi personelinin eğitim ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kurulan, sonrasında ise tüm Türkiye ve dünyadan çok sayıda kuruma eğitim hizmeti sağlayan Havacılık Akademisi birçok farklı kuruluşa 30 yılı aşkın süredir eğitim hizmeti vermektedir. Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) ile uyumlu bir işbirliği içerisinde sürdürülen ‘IATA Eğitimleri’ de yine bu çerçevede, küresel taşıyıcının eğitim merkezinde düzenlenen eğitimlerin önemli bir bölümünü teşkil etmektedir. IATA dışında diğer havacılık kurum ve otoriteleri ile üniversitelerle de proje bazlı işbirliklerini sürdüren Akademi, 2017’de gerçekleştireceği 40’ın üzerinde IATA eğitimi ile başarı grafiğini yükselterek, bu yıl da dünyanın dört bir yanından gelen kursiyerleri seçkin eğitimlerinde ağırlamaya devam ediyor. Kaynak:akademi.thy.com

HAVACILIK AKADEMİSİ GÖSTERDİĞİ ÜSTÜN BAŞARIYLA BİR KEZ DAHA “IATA PREMIER CIRCLE MEMBER” ÜNVANINI ALDI

Geçtiğimiz yıl İstanbul’da, IATA’ya ait 53 eğitim programını, 800’den fazla öğrenciye ulaştırarak, IATA’nın 2016 yılı süresince dünya genelindeki bölgesel eğitim partnerleri arasında ilk sıradaki yerini alan ‘Türk Hava Yolları Havacılık Akademisi’, 2017 yılında da yine aynı ivmeyi sürdürerek, 40’tan fazla eğitim programıyla” ikinci kez üst üste IATA Premier Circle Member”  ünvanına layık görüldü.

IATA’nın Bölgesel Eğitim Ortağı ve Yetkili Eğitim Merkezi olan Türk Hava Yolları Havacılık Akademisi Yetkilileri, 15-17 Mayıs 2017 tarihlerinde Sri Lanka’da gerçekleştirilen “IATA Global Training Partner Conference” a katılım sağladı.

Sektöre ilişkin önemli gelişmelerin görüşüldüğü ve gelecek yıl stratejilerinin çizildiği konferansta geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi 2017 yılında da çok sayıda IATA eğitimine ev sahipliği yapan Havacılık Akademisi, satış performansından dolayı “IATA Premier Circle Member” üyesi olmaya hak kazandı. İlgili konferansa Akademi adına katılım sağlayan Havacılık Akademisi Başkanı Doç. Dr. Kemal YÜKSEK’e, sergilenen üstün performans neticesinde başarı plaketi,  IATA Eğitim ve Gelişim Enstitüsü Direktörü Guy BRAZEAU tarafından takdim edildi.

Türk Hava Yolları bünyesinde, uzun yılların getirdiği birikim ve tecrübeyle yerli ve yabancı kursiyerlerine ticari eğitimler ile yönetim ve kişisel gelişim eğitimlerinden oluşan geniş bir hizmet yelpazesi sunan Akademi, IATA eğitimlerinde elde ettiği bu başarıyla kendini bir kez daha ispat etmiş oldu.

Bayrak taşıyıcı havayolunun ilk etapta kendi personelinin eğitim ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kurulan, sonrasında ise tüm Türkiye ve dünyadan çok sayıda kuruma eğitim hizmeti sağlayan Havacılık Akademisi birçok farklı kuruluşa 30 yılı aşkın süredir eğitim hizmeti vermektedir. Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) ile uyumlu bir işbirliği içerisinde sürdürülen ‘IATA Eğitimleri’ de yine bu çerçevede, küresel taşıyıcının eğitim merkezinde düzenlenen eğitimlerin önemli bir bölümünü teşkil etmektedir.

IATA dışında diğer havacılık kurum ve otoriteleri ile üniversitelerle de proje bazlı işbirliklerini sürdüren Akademi, 2017’de gerçekleştireceği 40’ın üzerinde IATA eğitimi ile başarı grafiğini yükselterek, bu yıl da dünyanın dört bir yanından gelen kursiyerleri seçkin eğitimlerinde ağırlamaya devam ediyor.

Kaynak:akademi.thy.com



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2sd7nqx
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder