21 Haziran 2017 Çarşamba

Avrupa’nın En İyi Havayolu Avrupa’nın en iyi havayolu ‘Lufthansa’   Lufthansa, 18 milyon yolcunun katıldığı ankette ‘Avrupa’nın En İyi Havayolu’ seçildi Lufthansa Group havayolları, toplamda dört adet Skytrax ödülüne layık görüldü     Lufthansa, 20 Haziran 2017 tarihinde Le Bourget’te düzenlenen Paris Havacılık Fuarı sırasında verilen ödül ile ‘Avrupa’nın En İyi Havayolu’ seçildi. Havacılık konusunda uzmanlaşmış piyasa araştırma enstitüsü Skytrax tarafından yapılan araştırmaya dünya çapında 160’dan fazla ülkeden yaklaşık 18 milyon yolcu katıldı.   Dünyanın dört bir yanından ankete katılan yolcular, tercihini Alman taşıyıcıdan yana kullanarak Lufthansa’nın sunduğu hizmetleri onayladı. Deutsche Lufthansa AG Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Carsten Spohr, “Hizmet ve dijitalleşmenin yanı sıra son birkaç yıldır kabin ve lounge’larımızın iyileştirilmesi için ​​yaptığımız yatırımlar ve ayrıca ekibimiz tarafından kabin içinde ve yerde sunulan servisler karşılığını verdi. Skytrax ödülü, Lufthansa yolcularının kalitemizi takdir ettiklerinin bir göstergesidir. Üstün hizmet ve mükemmel tesislerin birleşimi, dünya genelinde yolcuları etkilemiş ve bizi, Avrupa’nın bir numarası yapmıştır” dedi. Ödülü alan Carsten Spohr, özellikle, özverili çalışmalarıyla bu başarıyı mümkün kıldıkları için Lufthansa çalışanlarına teşekkür etti.   Lufthansa ayrıca ‘Batı Avrupa’nın En İyi Havayolu’ ve ‘En İyisi First Class Lounge İkramı’ ödüllerinin de sahibi oldu. Lufthansa, Swiss ve Austrian Airlines, Batı Avrupa’nın En İyi Havayolu ödülüne aday gösterildi. Austrian Airlines çalışanları, ‘Avrupa’nın En İyi Personeli’ ödülüne layık görüldü.   Anket, havacılık konusunda uzmanlaşmış piyasa araştırma enstitüsü Skytrax tarafından gerçekleştirildi. Bu kapsamda kabin içi servisler ve havalimanlarındaki havayolu hizmetleri değerlendirildi.  

Avrupa’nın en iyi havayolu ‘Lufthansa’

 

  • Lufthansa, 18 milyon yolcunun katıldığı ankette ‘Avrupa’nın En İyi Havayolu’ seçildi
  • Lufthansa Group havayolları, toplamda dört adet Skytrax ödülüne layık görüldü

 

 

Lufthansa, 20 Haziran 2017 tarihinde Le Bourget’te düzenlenen Paris Havacılık Fuarı sırasında verilen ödül ile ‘Avrupa’nın En İyi Havayolu’ seçildi. Havacılık konusunda uzmanlaşmış piyasa araştırma enstitüsü Skytrax tarafından yapılan araştırmaya dünya çapında 160’dan fazla ülkeden yaklaşık 18 milyon yolcu katıldı.

 

Dünyanın dört bir yanından ankete katılan yolcular, tercihini Alman taşıyıcıdan yana kullanarak Lufthansa’nın sunduğu hizmetleri onayladı. Deutsche Lufthansa AG Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Carsten Spohr, “Hizmet ve dijitalleşmenin yanı sıra son birkaç yıldır kabin ve lounge’larımızın iyileştirilmesi için ​​yaptığımız yatırımlar ve ayrıca ekibimiz tarafından kabin içinde ve yerde sunulan servisler karşılığını verdi. Skytrax ödülü, Lufthansa yolcularının kalitemizi takdir ettiklerinin bir göstergesidir. Üstün hizmet ve mükemmel tesislerin birleşimi, dünya genelinde yolcuları etkilemiş ve bizi, Avrupa’nın bir numarası yapmıştır” dedi. Ödülü alan Carsten Spohr, özellikle, özverili çalışmalarıyla bu başarıyı mümkün kıldıkları için Lufthansa çalışanlarına teşekkür etti.

 

Lufthansa ayrıca ‘Batı Avrupa’nın En İyi Havayolu’ ve ‘En İyisi First Class Lounge İkramı’ ödüllerinin de sahibi oldu. Lufthansa, Swiss ve Austrian Airlines, Batı Avrupa’nın En İyi Havayolu ödülüne aday gösterildi. Austrian Airlines çalışanları, ‘Avrupa’nın En İyi Personeli’ ödülüne layık görüldü.

 

Anket, havacılık konusunda uzmanlaşmış piyasa araştırma enstitüsü Skytrax tarafından gerçekleştirildi. Bu kapsamda kabin içi servisler ve havalimanlarındaki havayolu hizmetleri değerlendirildi.

 



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2rPjBtC
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder