20 Haziran 2017 Salı

SHT- SERTİFİKASYON Talimat taslağı hazırlandı SHT- SERTİFİKASYON Talimat taslağı hazırlanmıştır Türk hava sahasında ve hava alanlarında hava trafiğinin emniyetli, verimli, düzenli ve hızlı akışını sağlamak üzere hizmet veren sivil Hava Seyrüsefer Hizmet Sağlayıcıların uyması gereken hükümleri, sertifikasyonu ve denetimine ilişkin uygulama esas ve usullerini düzenleyen Hava Seyrüsefer Hizmet Sağlayıcıların Sertifikalandırılmalarında Uygulanacak Esas ve Usullere İlişkin Talimat (SHT-SERTİFİKASYON) hazırlanmıştır. Taslak Talimat ile ilgili görüşlerinizi 20.07.2017 tarihi mesai bitimine kadar “Görüş Bildirme Formu”nu doldurmak suretiyle mevzuat(at)shgm.gov.tr adresine iletebilirsiniz. Taslak Talimat için Tıklayınız. Görüş Bildirme Formu için Tıklayınız.

SHT- SERTİFİKASYON Talimat taslağı hazırlanmıştır

Türk hava sahasında ve hava alanlarında hava trafiğinin emniyetli, verimli, düzenli ve hızlı akışını sağlamak üzere hizmet veren sivil Hava Seyrüsefer Hizmet Sağlayıcıların uyması gereken hükümleri, sertifikasyonu ve denetimine ilişkin uygulama esas ve usullerini düzenleyen Hava Seyrüsefer Hizmet Sağlayıcıların Sertifikalandırılmalarında Uygulanacak Esas ve Usullere İlişkin Talimat (SHT-SERTİFİKASYON) hazırlanmıştır.
Taslak Talimat ile ilgili görüşlerinizi 20.07.2017 tarihi mesai bitimine kadar “Görüş Bildirme Formu”nu doldurmak suretiyle mevzuat(at)shgm.gov.tr adresine iletebilirsiniz.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2swIGqt
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder