31 Temmuz 2017 Pazartesi

Boeing, ilk 737 MAX 8’i flydubai’ye teslim etti Boeing’in en yeni tek koridorlu uçağını Ortadoğu merkezli flydubai havayoluna teslim etti. Boeing  ve flydubai havayolu bugün ilk 737 MAX 8 teslimatını kutladılar . Boeing bu teslimatla Ortadoğulu taşıyıcıyı bölgedeki en yeni tek koridorlu uçağa sahip ilk şirket haline getirdi. Bugünün teslimatı, havayolunun filosuna ekleyeceği yeni nesil 737’lerin ilki. Yani filoya eklenecek 76 adet Boeing 737 MAX uçağının ilkidir. Flydubai halihazırda 58 Yeni Nesil 737-800’lük bir filo işletiyor ve 44 ülkede 95’den fazla varış noktasına, kuzey Rusya, batıda Çek Cumhuriyeti, doğuda Tayland ve güneyde Tanzanya’dan oluşan bir uçuş ağı kurdu. 737 MAX ailesi, tek koridorlu uçak pazarında yeni hedeflere koşuyor. Koltuk başına düşen maliyetlerin azlığı, geniş koltuk aralığı ile müsterilerine olağanüstü performans, esneklik ve verimlilik sunmak üzere tasarlandı. All-Boeing customer, @flydubai takes their first delivery of a #Boeing #737MAX today! The 1st of 76 on order. http://pic.twitter.com/Xs5OJ99MlF — Boeing Airplanes (@BoeingAirplanes) July 31, 2017

Boeing’in en yeni tek koridorlu uçağını Ortadoğu merkezli flydubai havayoluna teslim etti.

Boeing  ve flydubai havayolu bugün ilk 737 MAX 8 teslimatını kutladılar . Boeing bu teslimatla Ortadoğulu taşıyıcıyı bölgedeki en yeni tek koridorlu uçağa sahip ilk şirket haline getirdi.

Bugünün teslimatı, havayolunun filosuna ekleyeceği yeni nesil 737’lerin ilki. Yani filoya eklenecek 76 adet Boeing 737 MAX uçağının ilkidir.

Flydubai halihazırda 58 Yeni Nesil 737-800’lük bir filo işletiyor ve 44 ülkede 95’den fazla varış noktasına, kuzey Rusya, batıda Çek Cumhuriyeti, doğuda Tayland ve güneyde Tanzanya’dan oluşan bir uçuş ağı kurdu.

737 MAX ailesi, tek koridorlu uçak pazarında yeni hedeflere koşuyor. Koltuk başına düşen maliyetlerin azlığı, geniş koltuk aralığı ile müsterilerine olağanüstü performans, esneklik ve verimlilik sunmak üzere tasarlandı.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2vlWlVz
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder