31 Temmuz 2017 Pazartesi

DHMİ Genel Müdürü Funda Ocak Ağrı ve Iğdır’da İncelemelerde Bulundu Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Funda Ocak, Ağrı Ahmed-i Hani ve Iğdır Şehit Bülent Aydın Havalimanlarında incelemelerde bulundu.   Burada personel ile buluşan Ocak, yatırım ve hizmetleri yerinde inceledi. DHMİ Genel Müdürü Funda Ocak, yaptığı açıklamada: “Ağrı’mıza mübarek bir zatın adını taşıyan böyle muhteşem, modern bir havalimanını kazandırmış olmanın gururunu bir kere daha yaşadık. Fedakarca mesaileriyle havayolunun halkın yolu haline gelmesine katkı sağlayan arkadaşlarımın gözlerindeki hizmet enerjisi bize güç verdi” dedi.   Havalimanında çalışanlarla sohbet eden Funda Ocak, havalimanlarına destek ve ilgilerinin artarak devam edeceğini belirtti. IĞDIR ŞEHİT BÜLENT AYDIN HAVALİMANINDA İNCELEMELERDE BULUNDU Ağrı Havalimanı ziyaretinin ardından Genel Müdür Funda Ocak ve beraberindekiler Iğdır Şehit Bülent Aydın Havalimanı’nda da yatırım ve hizmetleri yerinde inceledi.   Ağrı ziyaretinin ardından Iğdır Şehit Bülent Aydın Havalimanı‘nda Havalimanı çalışanları ile buluşmanın mutluluk ve heyecanını yaşadıklarını ifade eden Ocak, “Daire başkanlarımızla beraber devam eden işleri, hizmetleri denetledik, eksiklikleri not ettik. İleriye dönük fikir alışverişinde bulunduk. Bu gezilerimizde inceleme ve denetlemelerde de bulunuyoruz. Fakat asıl maksat, ailemizle buluşmak, özlem gidermek, varsa sorunları çözmek. Evet, biz büyük bir aileyiz. Havalimanlarımızda fedakârca görev yapan tüm çalışanlarımızı, ailemizin seçkin bir ferdi olarak görüyoruz. Ağrı’dan sonra güzel Iğdır’ımızda gördüğümüz ilgi ve misafirperverlikten çok memnun kaldık, mutlu olduk. Tüm  arkadaşlarıma çok teşekkürler” dedi. Kaynak:http://dhmi.gov.tr/  

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Funda Ocak, Ağrı Ahmed-i Hani ve Iğdır Şehit Bülent Aydın Havalimanlarında incelemelerde bulundu.

 

Burada personel ile buluşan Ocak, yatırım ve hizmetleri yerinde inceledi. DHMİ Genel Müdürü Funda Ocak, yaptığı açıklamada: Ağrı’mıza mübarek bir zatın adını taşıyan böyle muhteşem, modern bir havalimanını kazandırmış olmanın gururunu bir kere daha yaşadık. Fedakarca mesaileriyle havayolunun halkın yolu haline gelmesine katkı sağlayan arkadaşlarımın gözlerindeki hizmet enerjisi bize güç verdi” dedi.

 

Havalimanında çalışanlarla sohbet eden Funda Ocak, havalimanlarına destek ve ilgilerinin artarak devam edeceğini belirtti.

IĞDIR ŞEHİT BÜLENT AYDIN HAVALİMANINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Ağrı Havalimanı ziyaretinin ardından Genel Müdür Funda Ocak ve beraberindekiler Iğdır Şehit Bülent Aydın Havalimanı’nda da yatırım ve hizmetleri yerinde inceledi.

 

Ağrı ziyaretinin ardından Iğdır Şehit Bülent Aydın Havalimanı‘nda Havalimanı çalışanları ile buluşmanın mutluluk ve heyecanını yaşadıklarını ifade eden Ocak, Daire başkanlarımızla beraber devam eden işleri, hizmetleri denetledik, eksiklikleri not ettik. İleriye dönük fikir alışverişinde bulunduk. Bu gezilerimizde inceleme ve denetlemelerde de bulunuyoruz. Fakat asıl maksat, ailemizle buluşmak, özlem gidermek, varsa sorunları çözmek. Evet, biz büyük bir aileyiz. Havalimanlarımızda fedakârca görev yapan tüm çalışanlarımızı, ailemizin seçkin bir ferdi olarak görüyoruz. Ağrı’dan sonra güzel Iğdır’ımızda gördüğümüz ilgi ve misafirperverlikten çok memnun kaldık, mutlu olduk. Tüm  arkadaşlarıma çok teşekkürler” dedi.

Kaynak:http://dhmi.gov.tr/

 



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2tXsCSo
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder