31 Temmuz 2017 Pazartesi

DHMİ KÜRESEL BİR MARKA DHMİ Genel Müdürü Sayın Funda Ocak , DHMİ’nin son 15 yıla sığdırdığı teknolojik gelişmeler sayesinde küresel bir marka olduğunu belirtti. İşte satır başları; “Havacılıkta son 15 yıla sığdırılan eşsiz başarı destanının ‘elektronik’ cephesinden söz etmek istiyorum kısaca. Son 15 yılda Hava Trafik Kontrol sistemleri teknik altyapısına gerekli yatırımlar yapıldı. Radar ve seyrüsefer sistemleri tamamen yenilendi. Çağdaş bir anlayışla işletilen 55 havalimanımız, ileri teknoloji ürünü elektronik altyapı ve seyrüsefer cihazları ile donatıldı. Sınırötesi kaplama sağlayan 31 radar, 70 VOR, 135 DME, 74 NDB, 64 ILS, 5400 üzeri telsiz ve yüzlerce alt sistem ve cihaz hizmette şu an. Son dönemde tamamlanan projeler ile acil durumlarda rol paylaşımı da yapabilen uydu destekli radar ve haberleşme ağına da sahibiz. Övünçle ifade ediyorum, tüm hava trafik kontrol merkezlerimiz çok az ülkede bulunan modern bir yapıya kavuşmuş durumda. Zamanında yapılan eksiksiz planlama ve yatırımla hava trafik yönetiminde daha fazla kapasite, etkinlik ve  emniyeti sağladık çok şükür. Bu sayede sektöre küresel çapta güven telkin ediyoruz, sizlerle paylaştığımız rekorlara imza atıyoruz. Küresel marka böyle olunuyor! Küresel rekabetin jet hızıyla sürdüğü havacılıkta bu üstün başarılarda DHMİ camiasının yoğun çaba,emek ve alınteri var. Çok teşekkürler.” Övünçle ifade ediyorum, tüm hava trafik kontrol merkezlerimiz çok az ülkede bulunan modern bir yapıya kavuşmuş durumda. http://pic.twitter.com/iIcLyrE9ol — Funda Ocak (@fundaocakdhmi) July 31, 2017  

DHMİ Genel Müdürü Sayın Funda Ocak , DHMİ’nin son 15 yıla sığdırdığı teknolojik gelişmeler sayesinde küresel bir marka olduğunu belirtti.

İşte satır başları;

“Havacılıkta son 15 yıla sığdırılan eşsiz başarı destanının ‘elektronik’ cephesinden söz etmek istiyorum kısaca.

Son 15 yılda Hava Trafik Kontrol sistemleri teknik altyapısına gerekli yatırımlar yapıldı. Radar ve seyrüsefer sistemleri tamamen yenilendi.

Çağdaş bir anlayışla işletilen 55 havalimanımız, ileri teknoloji ürünü elektronik altyapı ve seyrüsefer cihazları ile donatıldı.

Sınırötesi kaplama sağlayan 31 radar, 70 VOR, 135 DME, 74 NDB, 64 ILS, 5400 üzeri telsiz ve yüzlerce alt sistem ve cihaz hizmette şu an.

Son dönemde tamamlanan projeler ile acil durumlarda rol paylaşımı da yapabilen uydu destekli radar ve haberleşme ağına da sahibiz.

Övünçle ifade ediyorum, tüm hava trafik kontrol merkezlerimiz çok az ülkede bulunan modern bir yapıya kavuşmuş durumda.

Zamanında yapılan eksiksiz planlama ve yatırımla hava trafik yönetiminde daha fazla kapasite, etkinlik ve  emniyeti sağladık çok şükür.

Bu sayede sektöre küresel çapta güven telkin ediyoruz, sizlerle paylaştığımız rekorlara imza atıyoruz. Küresel marka böyle olunuyor!

Küresel rekabetin jet hızıyla sürdüğü havacılıkta bu üstün başarılarda DHMİ camiasının yoğun çaba,emek ve alınteri var. Çok teşekkürler.”

 



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2tVFYia
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder