31 Temmuz 2017 Pazartesi

Gelecek Turizmde başvuru süresi 4 Ağustos’a kadar uzatıldı! T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ve Anadolu Efes ortaklığında yürütülen Gelecek Turizmde’ye başvuru süresi yoğun ilgi nedeniyle uzatıldı. Geleceğe değer katacak sürdürülebilir turizm projeleri, 4 Ağustos 2017 tarihine kadar http://ift.tt/2wdFosMadresine başvurabilecek. Türkiye’nin turizm potansiyelini ortaya çıkartmak, bu alanda istihdamı artırmak ve sürdürülebilir turizm projeleri ile yerel kalkınmaya destek olmak amacıyla başlatılan Gelecek Turizmde bu yıl 10. yılını kutluyor. 10 yılda Türkiye’nin dört bir yanından 10 sürdürülebilir turizm projesi desteklendi. Yeni dönemde de, üç sürdürülebilir turizm fikrine fon, eğitim, planlama, iletişim, danışmanlık ve teknik destek verilecek. Ayrıntılı bilgi için: http://ift.tt/1LBGJLZ

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ve Anadolu Efes ortaklığında yürütülen Gelecek Turizmde’ye başvuru süresi yoğun ilgi nedeniyle uzatıldı. Geleceğe değer katacak sürdürülebilir turizm projeleri, 4 Ağustos 2017 tarihine kadar http://ift.tt/2wdFosMadresine başvurabilecek.

Türkiye’nin turizm potansiyelini ortaya çıkartmak, bu alanda istihdamı artırmak ve sürdürülebilir turizm projeleri ile yerel kalkınmaya destek olmak amacıyla başlatılan Gelecek Turizmde bu yıl 10. yılını kutluyor. 10 yılda Türkiye’nin dört bir yanından 10 sürdürülebilir turizm projesi desteklendi. Yeni dönemde de, üç sürdürülebilir turizm fikrine fon, eğitim, planlama, iletişim, danışmanlık ve teknik destek verilecek.

Ayrıntılı bilgi için: http://ift.tt/1LBGJLZ



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2hfNQoN
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder