31 Temmuz 2017 Pazartesi

“Gerekli vizyona kavuşmalıyız” Türkiye Genç İş Adamları Derneği (TÜGİAD) Genel Başkanı Ali Yücelen ve Parlamento ile ilişkiler Komisyonu Başkanı Begüm Akış, TÜGİAD’ın yeni girişimlere ve yeniliklere bakış açısını ve bu bağlamda gerçekleştirdikleri İsrail İnovasyon Gezisini MAG Business İlkbahar-Yaz sayısına anlattı.   -Ali Yücelen: “İsrail, yeni girişimler ve ekosistemler konusunda dünyada öncü bir ülke” – Begüm Akış: “Toplantımızda en karmaşık teknik proje ile ürününü, nasıl anlaşılır ve herkese hitap edecek şekilde tanıtabildiklerini ve dünya çapında pazarlayabildiklerini gördük”   TÜGİAD Genel Başkanlığına tekrar seçilen Ali Yücelen, dernekle ilgili ilk hedeflerini MAG Business’a anlattı. Yücelen, üyelerin ve tüm iş adamlarının gerekli vizyona kavuşup konuya ilgi duymalarını sağlamak olduğunu ve bununla ilgili seminerler, geziler, konferanslar ve kamplar organize edileceğini söyledi. Ülkemiz ekonomisindeki beklentiler doğrultusunda dünya ekonomik konjonktürünü hesaba katarak tamamen inovatif girişimcilik odaklı çalışmalar yapmaya başladıklarını söyleyen Yücelen, “Hali hazırda geleneksel işleriyle ilgilenen üyelerimizin teknoloji, yapay zeka, artırılmış gerçeklik, nesnelerin interneti gibi konulara yatırım yapmalarını temin etmeyi amaçlıyoruz” dedi.   İsrail’in inovasyon, yeni girişimler ve ekosistemler konusunda dünyada öncü bir ülke konumunda olduğunu söyleyen Begüm Akış, “İsrail’de binlerce startup söz konusu ve bu startuplar oluşturdukları ekosistem sayesinde büyük fonlarla buluşuyor ve finansman kaynağı elde edebiliyorlar. Aynı şekilde projeler büyüdüğünde ise, bunları dünya devi firmalara satabiliyorlar” dedi. Akış, “Toplantımızda en karmaşık teknik proje ile ürününü, nasıl anlaşılır ve herkese hitap edecek şekilde tanıtabildiklerini ve dünya çapında pazarlayabildiklerini gördük” diyerek gezide oldukça yoğun bir programlarının olduğunu söyledi.   Myderm’in kurucusu Murat Küçükoğlu’nun kapak olduğu MAG Business İlkbahar- Yaz sayısı, özel röportajları ve gündemi, yakından takip eden konu başlıkları ilewww.magdergi.com.tr, DijiMecmua, Turkcell Dergilik ve seçkin kitapçılarda sizlerle buluşuyor.

Türkiye Genç İş Adamları Derneği (TÜGİAD) Genel Başkanı Ali Yücelen ve Parlamento ile ilişkiler Komisyonu Başkanı Begüm Akış, TÜGİAD’ın yeni girişimlere ve yeniliklere bakış açısını ve bu bağlamda gerçekleştirdikleri İsrail İnovasyon Gezisini MAG Business İlkbahar-Yaz sayısına anlattı.

 

-Ali Yücelen: “İsrail, yeni girişimler ve ekosistemler konusunda dünyada öncü bir ülke”

– Begüm Akış: “Toplantımızda en karmaşık teknik proje ile ürününü, nasıl anlaşılır ve herkese hitap edecek şekilde tanıtabildiklerini ve dünya çapında pazarlayabildiklerini gördük”

 

TÜGİAD Genel Başkanlığına tekrar seçilen Ali Yücelen, dernekle ilgili ilk hedeflerini MAG Business’a anlattı. Yücelen, üyelerin ve tüm iş adamlarının gerekli vizyona kavuşup konuya ilgi duymalarını sağlamak olduğunu ve bununla ilgili seminerler, geziler, konferanslar ve kamplar organize edileceğini söyledi. Ülkemiz ekonomisindeki beklentiler doğrultusunda dünya ekonomik konjonktürünü hesaba katarak tamamen inovatif girişimcilik odaklı çalışmalar yapmaya başladıklarını söyleyen Yücelen, “Hali hazırda geleneksel işleriyle ilgilenen üyelerimizin teknoloji, yapay zeka, artırılmış gerçeklik, nesnelerin interneti gibi konulara yatırım yapmalarını temin etmeyi amaçlıyoruz” dedi.

 

İsrail’in inovasyon, yeni girişimler ve ekosistemler konusunda dünyada öncü bir ülke konumunda olduğunu söyleyen Begüm Akış, “İsrail’de binlerce startup söz konusu ve bu startuplar oluşturdukları ekosistem sayesinde büyük fonlarla buluşuyor ve finansman kaynağı elde edebiliyorlar. Aynı şekilde projeler büyüdüğünde ise, bunları dünya devi firmalara satabiliyorlar” dedi. Akış, “Toplantımızda en karmaşık teknik proje ile ürününü, nasıl anlaşılır ve herkese hitap edecek şekilde tanıtabildiklerini ve dünya çapında pazarlayabildiklerini gördük” diyerek gezide oldukça yoğun bir programlarının olduğunu söyledi.

 

Myderm’in kurucusu Murat Küçükoğlu’nun kapak olduğu MAG Business İlkbahar- Yaz sayısı, özel röportajları ve gündemi, yakından takip eden konu başlıkları ilewww.magdergi.com.tr, DijiMecmua, Turkcell Dergilik ve seçkin kitapçılarda sizlerle buluşuyor.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2tXbV9L
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder