28 Temmuz 2017 Cuma

THY WEB SAYFASINI YENİLEDİ THY Yeni Web Sayfası Yenilenen Türk Hava Yolları Web Sayfası Beğenimize Sunuldu Türk Hava Yolları, web sitesini geçen modern bir tasarımla yeniledi. Bir süredir yurtdışında kullanılan yeni tasarım Türkiye’de de kullanılmaya başlandı. Eski tasarımla kıyasladığında oldukça sade bir tasarıma geçiş yapan THY, açılış ekranına sadece uçuş arama, rezervasyon ve uçuş durumu sorgulama aracını eklemiş. Tek sayfa şablonunu kullanıldığı sitede aşağıya indiğinizde promosyonlar ve farklı bilgi ekranları karşınıza çıkıyor.  THY, üst bölümü de oldukça sadeleştirmiş ve hemen her şeyi 3 ana sekme altında toplamış. Yeni tasarımı kullanmak istemeyenler için  ana sayfanın altında eski sürüme dön seçeneği mevcut. Yeni sürüm hakkındaki yorumlarımız için ise önümüzdeki haftaları bekleyip göreceğiz. ESKİ SÜRÜM İÇİN TIKLA KIYASLA    Yeni web sitemizi keşfetmeye var mısınız?. Yeni, modern ve sizler için canlı yüzü ile web sitemizi beğeninize sunduk. Lütfen keşfedin! http://pic.twitter.com/ETKChvsGCa — Bilal EKŞİ (@BilalEksiTHY) July 27, 2017    

THY Yeni Web Sayfası

Yenilenen Türk Hava Yolları Web Sayfası Beğenimize Sunuldu

Türk Hava Yolları, web sitesini geçen modern bir tasarımla yeniledi. Bir süredir yurtdışında kullanılan yeni tasarım Türkiye’de de kullanılmaya başlandı.

Eski tasarımla kıyasladığında oldukça sade bir tasarıma geçiş yapan THY, açılış ekranına sadece uçuş arama, rezervasyon ve uçuş durumu sorgulama aracını eklemiş. Tek sayfa şablonunu kullanıldığı sitede aşağıya indiğinizde promosyonlar ve farklı bilgi ekranları karşınıza çıkıyor.  THY, üst bölümü de oldukça sadeleştirmiş ve hemen her şeyi 3 ana sekme altında toplamış.

Yeni tasarımı kullanmak istemeyenler için  ana sayfanın altında eski sürüme dön seçeneği mevcut. Yeni sürüm hakkındaki yorumlarımız için ise önümüzdeki haftaları bekleyip göreceğiz.

ESKİ SÜRÜM İÇİN TIKLA KIYASLA 

 

 

 



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2v4MCCt
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder