28 Ağustos 2017 Pazartesi

AL Baker ” başkanlığa seçildiğim için onur duydum” Katar Havayolları Grup Başkanı Akbar Al Baker, Haziran 2018’den itibaren geçerli olmak üzere prestijli küresel havacılık endüstrisi kuruluşu Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) Yönetim Kurulu Başkanlığı’na (BoG) seçildi. Bir yıllık dönem dönem  IATA’nın Sydney’de 2018 Yıllık Genel Toplantısı (AGM) sonunda başlayacak ve 2019 yılı sonuna kadar devam edecek.  Al Baker “Endüstrinin çok sayıda ve çeşitli düzeylerde zorluklarla karşı karşıya bulunduğu bir zamanda başkanlığa seçildiğim için onur duydum. IATA Yönetim Kurulunu temsil etmek ve yönetmek çok büyük bir ayrıcalık ve küresel ekonomide hayati bir rol oynayan bir endüstriyi temsil etme fırsatı için minnettarım.” Effective from June 2018, #QatarAirways GCEO has been elected Chairman of the Board of Governors (BoG) of @IATA. https://t.co/GvBiaEEvyG http://pic.twitter.com/vQIZ6bfKqT — Qatar Airways (@qatarairways) August 27, 2017  

Katar Havayolları Grup Başkanı Akbar Al Baker, Haziran 2018’den itibaren geçerli olmak üzere prestijli küresel havacılık endüstrisi kuruluşu Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) Yönetim Kurulu Başkanlığı’na (BoG) seçildi.

Bir yıllık dönem dönem  IATA’nın Sydney’de 2018 Yıllık Genel Toplantısı (AGM) sonunda başlayacak ve 2019 yılı sonuna kadar devam edecek.

 Al Baker “Endüstrinin çok sayıda ve çeşitli düzeylerde zorluklarla karşı karşıya bulunduğu bir zamanda başkanlığa seçildiğim için onur duydum. IATA Yönetim Kurulunu temsil etmek ve yönetmek çok büyük bir ayrıcalık ve küresel ekonomide hayati bir rol oynayan bir endüstriyi temsil etme fırsatı için minnettarım.”

 



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2xFh2ZC
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder