28 Ağustos 2017 Pazartesi

DHMİ İÇİN “ÖNCE GÜVENLİK” DHMİ Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Funda Ocak , ” ÖNCE GüVENLİK” dedi… İşte, önceliğini sosyal medya hesabından duyuran Genel Müdür Funda Ocak’ın paylaşımları: Kuruluş olarak hem havalimanlarmızın korumasına son derece önem veriyoruz, hem de hava trafiği yönetiminde emniyeti ön planda tutuyoruz. Son 15 yılda gerçekleştirdiğimiz yatırımlarla bu alanda büyük mesafeler aldık. Fiziki ve teknolojik altyapımızı örnek bir düzeye yükselttik. Havalimanlarımızın güvenliğini, alanında çok iyi eğitim görmüş,  tecrübeli 9565 güvenlik görevlimizle titiz bir şekilde sağlıyoruz. Kuruluşumuzca yolcu güvenliği için her yıl milyonlarca TL yatırım yapılıyor,  son teknoloji ürünü güvenlik cihazları sisteme dahil ediliyor. Güvenlik cihazlarına yönelik teknolojideki gelişmeler dikkatle izleniyor, uygun olanların havalimanlarımıza kurulumu süratle sağlanıyor. 15 Yıl önce X-ray, KapıTipi Metal Dedektörleri, Kamera Sistemleri, Kartlı Geçiş Kontrol Sistemleri gibi temel sistemler kullanılmaktaydı. Günümüzde bunlara Patlayıcı Tespit Sistemleri, Çift Işınlı X-ray Cihazları, son teknoloji “Patlayıcı İz Dedektörleri” ilave edilmiştir. Uluslararası yolcu trafiğinin yoğun olduğu büyük havalimanlarımızda son teknoloji Vücut Tarayıcıları alımı ve kurulumu da gerçekleştirildi. Ülkemiz için yeni bir uygulama olan söz konusu cihazların bazı havalimanlarımızda montaj işlemleri devam ediyor. Bakanlığımız koordinesinde, Kabin Bagajları için son teknoloji Tomografi ve X-ray Tabanlı “Patlayıcı Tespit Sistemleri” temin edildi. Güvenlik yatırımlarında hiçbir fedakârlıktan kaçınmıyoruz. 2014-2017 Güvenlik Teknoloji Toplam Yatırım tuarı 95.421.383,03 TL’yi buldu. 2012-2016 yılları arasında Özel Güvenlik Hizmet Alım Maliyetimiz ise 392.629.121 TL. İleri teknolojiyi takibe devam edeceğiz. Önce güvenlik!

DHMİ Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Funda Ocak , ” ÖNCE GüVENLİK” dedi… İşte, önceliğini sosyal medya hesabından duyuran Genel Müdür Funda Ocak’ın paylaşımları:

Kuruluş olarak hem havalimanlarmızın korumasına son derece önem veriyoruz, hem de hava trafiği yönetiminde emniyeti ön planda tutuyoruz.

Son 15 yılda gerçekleştirdiğimiz yatırımlarla bu alanda büyük mesafeler aldık. Fiziki ve teknolojik altyapımızı örnek bir düzeye yükselttik.

Havalimanlarımızın güvenliğini, alanında çok iyi eğitim görmüş,  tecrübeli 9565 güvenlik görevlimizle titiz bir şekilde sağlıyoruz.

Kuruluşumuzca yolcu güvenliği için her yıl milyonlarca TL yatırım yapılıyor,  son teknoloji ürünü güvenlik cihazları sisteme dahil ediliyor.

Güvenlik cihazlarına yönelik teknolojideki gelişmeler dikkatle izleniyor, uygun olanların havalimanlarımıza kurulumu süratle sağlanıyor.

15 Yıl önce X-ray, KapıTipi Metal Dedektörleri, Kamera Sistemleri, Kartlı Geçiş Kontrol Sistemleri gibi temel sistemler kullanılmaktaydı.

Günümüzde bunlara Patlayıcı Tespit Sistemleri, Çift Işınlı X-ray Cihazları, son teknoloji “Patlayıcı İz Dedektörleri” ilave edilmiştir.

Uluslararası yolcu trafiğinin yoğun olduğu büyük havalimanlarımızda son teknoloji Vücut Tarayıcıları alımı ve kurulumu da gerçekleştirildi.

Ülkemiz için yeni bir uygulama olan söz konusu cihazların bazı havalimanlarımızda montaj işlemleri devam ediyor.

Bakanlığımız koordinesinde, Kabin Bagajları için son teknoloji Tomografi ve X-ray Tabanlı “Patlayıcı Tespit Sistemleri” temin edildi.

Güvenlik yatırımlarında hiçbir fedakârlıktan kaçınmıyoruz. 2014-2017 Güvenlik Teknoloji Toplam Yatırım tuarı 95.421.383,03 TL’yi buldu.

2012-2016 yılları arasında Özel Güvenlik Hizmet Alım Maliyetimiz ise 392.629.121 TL. İleri teknolojiyi takibe devam edeceğiz. Önce güvenlik!



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2vv7HTn
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder