27 Ağustos 2017 Pazar

Lanmei Airlines, 15 Eylül 2017’de faaliyete geçecek Lanmei Airlines, 15 Eylül 2017’de faaliyete geçecek Lanmei Airlines (Kamboçya) Co Ltd, 2016 yılında Kamboçya Krallığı’nın başkenti Phnom Penh’de kurulmuştur. Lanmei, Lancang-Mekong Nehri anlamına gelmektedir. Yeni havayolu şirketi, ilk tarifeli yolcu uçuşunun 15 Eylül 2017’de kalkacağını açıkladı. Hizmetler Airbus A320 uçaklarla yapılacak. Havayolu şirketine göre, logo “kuyruklarını yayan tavuskuşu” temsil ediyor. Lanmei Havayolları, tavuskuşu logo olarak seçiyor, çünkü oryantal ve batı kültürünün en iyisini simgeliyor.Kanat benzeri logo altı tüy, aynı sudan içen ve ortak kaderi paylaşan altı büyük Büyük Mekong Nehri ülkesinin topluluğunu temsil ediyor. Logo aynı zamanda dönen bir uçak motoruna benziyor ve bu altı ülkeye yeni ve istikrarlı bir itki imkânı sunuyor. Tüm resimler Lanmei Airlines’tan

Lanmei Airlines, 15 Eylül 2017’de faaliyete geçecek

Lanmei Airlines (Kamboçya) Co Ltd, 2016 yılında Kamboçya Krallığı’nın başkenti Phnom Penh’de kurulmuştur. Lanmei, Lancang-Mekong Nehri anlamına gelmektedir.

Yeni havayolu şirketi, ilk tarifeli yolcu uçuşunun 15 Eylül 2017’de kalkacağını açıkladı. Hizmetler Airbus A320 uçaklarla yapılacak.

Havayolu şirketine göre, logo “kuyruklarını yayan tavuskuşu” temsil ediyor.

Lanmei Havayolları, tavuskuşu logo olarak seçiyor, çünkü oryantal ve batı kültürünün en iyisini simgeliyor.Kanat benzeri logo altı tüy, aynı sudan içen ve ortak kaderi paylaşan altı büyük Büyük Mekong Nehri ülkesinin topluluğunu temsil ediyor.

Logo aynı zamanda dönen bir uçak motoruna benziyor ve bu altı ülkeye yeni ve istikrarlı bir itki imkânı sunuyor.

Tüm resimler Lanmei Airlines’tan



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2vBy4GA
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder