29 Ağustos 2017 Salı

Qatar Airways Hindistan’da Havayolu Kurmayı Planlıyor Qatar Airways Hindistan’da Havayolu Kurmayı Planlıyor Qatar Airways, bazı Körfez ülkeleri tarafından Katar’a uygulanan yaptırımlar nedeniyle yaşadığı zorluklara karşın Hindistan’da bir havayolu şirketini kurma planında ısrarcı davranıyor. Qatar Airways Group CEO’su Akbar Al Baker, Doha’dan Çek Cumhuriyeti başkenti Prag’a başlattıkları doğrudan uçuşun açılışından sonra “Hindistan büyük bir pazar ve biz kesinlikle orada operasyonlara başlayacağız” dedi. Yakın zamanda özelleştirmesine karar verilen Air India için Katar Havayolları’nın teklif verip vermeyeceği sorulduğunda, Hindistan ulusal taşıyıcısını almakla ilgilenmediklerini “kendi havayollarını kurmak istediklerini”  söyledi. Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Bahreyn, Katar ile diplomatik ilişkilerini kesen ülkeler arasında yer alıyor ve Bay Al Baker bu ülkelerin “militan gruplara destek verdiklerini” iddia ederek ülkesine “yasadışı yaptırımlar” dayattığını söylüyor. Qatar Airways‘in dayanıklı olduğunu, ticaret ve seyahat yasağının şirketin küresel ayak izini genişletmesine engel olamayacağını söyledi. Al Baker, Katar Havayolları’nın bir havayolu şirketi kurmasını, Hindistan’daki bazı taşıyıcıların (isim vermedi) engellemeye çalıştığını  “Hindistan hükümetinin onları dikkate almayacağını ümit ettiğini” söyledi. Hükümetin dostane politikalarından da bahsederek “Hindistan’daki yolcular daha iyisini hak ettiği için bu muhalefeti aşacağız” dedi. İçerik:aviationwithstyle

Qatar Airways Hindistan’da Havayolu Kurmayı Planlıyor

Qatar Airways, bazı Körfez ülkeleri tarafından Katar’a uygulanan yaptırımlar nedeniyle yaşadığı zorluklara karşın Hindistan’da bir havayolu şirketini kurma planında ısrarcı davranıyor.

Qatar Airways Group CEO’su Akbar Al Baker, Doha’dan Çek Cumhuriyeti başkenti Prag’a başlattıkları doğrudan uçuşun açılışından sonra “Hindistan büyük bir pazar ve biz kesinlikle orada operasyonlara başlayacağız” dedi.

Yakın zamanda özelleştirmesine karar verilen Air India için Katar Havayolları’nın teklif verip vermeyeceği sorulduğunda, Hindistan ulusal taşıyıcısını almakla ilgilenmediklerini “kendi havayollarını kurmak istediklerini”  söyledi.

Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Bahreyn, Katar ile diplomatik ilişkilerini kesen ülkeler arasında yer alıyor ve Bay Al Baker bu ülkelerin “militan gruplara destek verdiklerini” iddia ederek ülkesine “yasadışı yaptırımlar” dayattığını söylüyor. Qatar Airways‘in dayanıklı olduğunu, ticaret ve seyahat yasağının şirketin küresel ayak izini genişletmesine engel olamayacağını söyledi.

Al Baker, Katar Havayolları’nın bir havayolu şirketi kurmasını, Hindistan’daki bazı taşıyıcıların (isim vermedi) engellemeye çalıştığını  “Hindistan hükümetinin onları dikkate almayacağını ümit ettiğini” söyledi.
Hükümetin dostane politikalarından da bahsederek “Hindistan’daki yolcular daha iyisini hak ettiği için bu muhalefeti aşacağız” dedi.

İçerik:aviationwithstyle



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2vHPPEc
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder