28 Ağustos 2017 Pazartesi

TGS Ailesinin Başı Sağ Olsun Atatürk Havalimanı’nı üzüntüye bağan elim kaza. Havalimanına işe gelirken trafik kazası geçiren genç çiftten Volkan Ercan hayatını kaybetti, eşi ağır yaralı olarak yoğun bakımda…     Değerli Çalışma Arkadaşlarımız, TGS Ailesi olarak İstanbul istasyonu Harekat Koordinasyon Müdürlüğü’ne bağlı olarak görev yapan çalışma arkadaşımız Volkan ERCAN’ı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Geçirdiği elim trafik kazası sonucu vefat eden arkadaşımızın cenazesi yarın (29.08 2017) Saat 14:00 da Bağcılar Cemevi’nden kaldırılıp ,  İstanbul’da defnedilecektir. Çalışma yaşamı boyunca gösterdiği özverili ve başarılı çalışmalar ıile ailemizin unutulmayacak bir üyesi olan arkadaşımıza Allah’tan rahmet, ailesine. yakınlarına sabırlar ve baş sağlığı diliyoruz. Tüm TGS Ailesinin Başı Sağ Olsun

Atatürk Havalimanı’nı üzüntüye bağan elim kaza.

Havalimanına işe gelirken trafik kazası geçiren genç çiftten Volkan Ercan hayatını kaybetti, eşi ağır yaralı olarak yoğun bakımda…

 

 

Değerli Çalışma Arkadaşlarımız,

TGS Ailesi olarak İstanbul istasyonu Harekat Koordinasyon Müdürlüğü’ne bağlı olarak görev yapan çalışma arkadaşımız Volkan ERCAN’ı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz.

Geçirdiği elim trafik kazası sonucu vefat eden arkadaşımızın cenazesi yarın (29.08 2017) Saat 14:00 da Bağcılar Cemevi’nden kaldırılıp ,  İstanbul’da defnedilecektir.

Çalışma yaşamı boyunca gösterdiği özverili ve başarılı çalışmalar ıile ailemizin unutulmayacak bir üyesi olan arkadaşımıza Allah’tan rahmet, ailesine. yakınlarına sabırlar ve baş sağlığı diliyoruz.

Tüm TGS Ailesinin Başı Sağ Olsun



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2vDqkDU
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder