28 Eylül 2017 Perşembe

LİFE PARK’TA LATİN FESTİVALİ Guatemala, Kosta Rika, Küba ve Meksika ülkelerinin Büyükelçilerinin öncülüğü ve TÜRSAB’ın katılımıyla ‘Fiesta Latina’ festivali gerçekleştirilecektir. Festival öncesinde 15.00 – 18.00 saatleri arasında Orta Amerika’da iş yapma olanakları toplantısı ve Guatemala, Kosta Rika, Küba ve Meksika ülkelerinin tanıtım sunumları gerçekleştirilecektir. Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars, Orquesta de la Papaya ve Cuban Dans Show’ları ve Latin Amerika Mutfağı’nın lezzetli yemeklerinin yer alacağı festival  30 Eylül Cumartesi günü 15.00 – 18.00 saatleri arası Workshoplar ve Tanıtım sunumları 18.00 – 23.00 saatleri arası Festival etkinlikleri yapılacaktır. Festival Life Park Sarıyer’de düzenleniyor.Biletler Biletix ‘te Kazım Karabekir Paşa Mahallesi, Bahçeköy Caddesi No:114 Sarıyer

Guatemala, Kosta Rika, Küba ve Meksika ülkelerinin Büyükelçilerinin öncülüğü ve TÜRSAB’ın katılımıyla ‘Fiesta Latina’ festivali gerçekleştirilecektir.

Festival öncesinde 15.00 – 18.00 saatleri arasında Orta Amerika’da iş yapma olanakları toplantısı ve Guatemala, Kosta Rika, Küba ve Meksika ülkelerinin tanıtım sunumları gerçekleştirilecektir.

Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars, Orquesta de la Papaya ve Cuban Dans Show’ları ve Latin Amerika Mutfağı’nın lezzetli yemeklerinin yer alacağı festival  30 Eylül Cumartesi günü 15.00 – 18.00 saatleri arası Workshoplar ve Tanıtım sunumları 18.00 – 23.00 saatleri arası Festival etkinlikleri yapılacaktır.

Festival Life Park Sarıyer’de düzenleniyor.Biletler Biletix ‘te

Kazım Karabekir Paşa Mahallesi, Bahçeköy Caddesi No:114 Sarıyer



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2xN1VAL
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder