30 Eylül 2017 Cumartesi

Lufthansa’dan turizm acentalarına özel sinema gösterimi düzenledi Lufthansa’dan turizm acentalarına özel sinema gösterimi     Lufthansa Alman Havayolları, seyahat acentaları temsilcileri ile bir araya gelerek onlara keyifli bir akşam geçirtmek amacı ile 27 Eylül 2017, Çarşamba akşamı Kanyon Cinemaximum’da acentalara özel bir sinema gösterimi düzenledi.   Etkinlik kapsamında ebeveynlerin ve çocukların keyifle izleyecekleri 2017 yılının merakla beklenen animasyon-komedi filmi Emoji Filmi’nin özel gösteriminde Lufthansa Türkiye yetkilileri seyahat acentaları ile buluştu.   Acentalara özel düzenlenen film gösterimi öncesinde Lufthansa Türkiye Genel Müdürü Kemal Geçer, yaptığı konuşmada seyahat acentası yetkililerine desteklerinden ve etkinliğe katılımlarından dolayı teşekkür etti. İkramlar eşliğinde karşılama ve sohbet şeklinde geçen kokteylin ardından misafirler, Emoji Filmi’nin keyfini çıkardı.   Lufthansa, Sony Picture Animation işbirliği ile yürüttüğü kampanya ile tüm yetişkinleri ve çocukları emojilerin renkli ve eğlenceli dünyasında bir yolculuğa çıkardı.        

Lufthansa’dan turizm acentalarına özel sinema gösterimi

 

 

Lufthansa Alman Havayolları, seyahat acentaları temsilcileri ile bir araya gelerek onlara keyifli bir akşam geçirtmek amacı ile 27 Eylül 2017, Çarşamba akşamı Kanyon Cinemaximum’da acentalara özel bir sinema gösterimi düzenledi.

 

Etkinlik kapsamında ebeveynlerin ve çocukların keyifle izleyecekleri 2017 yılının merakla beklenen animasyon-komedi filmi Emoji Filmi’nin özel gösteriminde Lufthansa Türkiye yetkilileri seyahat acentaları ile buluştu.

 

Acentalara özel düzenlenen film gösterimi öncesinde Lufthansa Türkiye Genel Müdürü Kemal Geçer, yaptığı konuşmada seyahat acentası yetkililerine desteklerinden ve etkinliğe katılımlarından dolayı teşekkür etti. İkramlar eşliğinde karşılama ve sohbet şeklinde geçen kokteylin ardından misafirler, Emoji Filmi’nin keyfini çıkardı.

 

Lufthansa, Sony Picture Animation işbirliği ile yürüttüğü kampanya ile tüm yetişkinleri ve çocukları emojilerin renkli ve eğlenceli dünyasında bir yolculuğa çıkardı.

 

 

 

 



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2kbbYu2
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder