25 Eylül 2017 Pazartesi

SunExpress PR AJANSINI SEÇTİ SunExpress PR AJANSINI SEÇTİ Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, M3 Halkla İlişkiler ile anlaştı. Türkiye ile Almanya arasında tarifeli seferlerle en fazla uçuş gerçekleştiren, İzmir ve Antalya’yı hem iç hatlarda hem dış hatlarda en fazla noktaya bağlayan SunExpress, Türkiye’deki iletişim faaliyetlerini M3 Halkla İlişkiler yürütecek. M3 Halkla İlişkiler, SunExpress’e iletişim danışmanlığı kapsamında; kurumsal iletişim, medya ilişkileri, pazarlama iletişimi, itibar yönetimi, kriz iletişimi alanlarında danışmanlık hizmeti verecek. Havacılık ve savunma sanayinde dünyanın lider markalarına hizmet veren M3 Halkla İlişkiler, SunExpress’in de müşteri portföyüne eklenmesi ile sektördeki uzmanlığını pekiştiriyor. SunExpress Hakkında: Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın eşit ortaklığında 1989 yılında Antalya’da kurulan SunExpress, havacılık sektöründeki 27 yıllık tecrübesi ve tatil havayolu uzmanlığı ile Türkiye ile Avrupa arasında ve popüler tatil destinasyonları olan Kanarya Adaları, Kızıl Deniz ve Kuzey Afrika’da, 80’den fazla uçuş noktasına haftada 780’den fazla tarifeli uçuş gerçekleştirmektedir. Avrupa’nın en genç filolarından birine sahip olan SunExpress, merkezi Antalya, baseleri Frankfurt, İzmir, Ankara ve İstanbul’da bulunan 3.800’den fazla çalışanı ve 72 uçaklık filosuyla her yıl 8 milyondan fazla yolu taşımaktadır. M3 Halkla İlişkiler Hakkında: 1994 yılında Melek Manisalı tarafından kurulan M3 PR butik bir halkla ilişkiler şirketidir. M3 PR 20 yılı aşkın bir süredir ulusal ve uluslararası şirketlere iletişim hizmetleri sunmaktadır.M3 PR’nin faaliyet alanları; stratejik iletişim planlama, kurumsal ilişkiler, medya ilişkileri, toplum ilişkileri, şirket içi ve şirket dışı iletişim, sponsor ilişkileri, kurumsal ve sosyal sorumluluk projeleri, kriz iletişimi, sosyal medya yönetimi ve danışmanlığı hizmetlerini kapsamaktadır.  

SunExpress PR AJANSINI SEÇTİ

Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, M3 Halkla İlişkiler ile anlaştı. Türkiye ile Almanya arasında tarifeli seferlerle en fazla uçuş gerçekleştiren, İzmir ve Antalya’yı hem iç hatlarda hem dış hatlarda en fazla noktaya bağlayan SunExpress, Türkiye’deki iletişim faaliyetlerini M3 Halkla İlişkiler yürütecek.

M3 Halkla İlişkiler, SunExpress’e iletişim danışmanlığı kapsamında; kurumsal iletişim, medya ilişkileri, pazarlama iletişimi, itibar yönetimi, kriz iletişimi alanlarında danışmanlık hizmeti verecek.

Havacılık ve savunma sanayinde dünyanın lider markalarına hizmet veren M3 Halkla İlişkiler, SunExpress’in de müşteri portföyüne eklenmesi ile sektördeki uzmanlığını pekiştiriyor.

SunExpress Hakkında:

Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın eşit ortaklığında 1989 yılında Antalya’da kurulan SunExpress, havacılık sektöründeki 27 yıllık tecrübesi ve tatil havayolu uzmanlığı ile Türkiye ile Avrupa arasında ve popüler tatil destinasyonları olan Kanarya Adaları, Kızıl Deniz ve Kuzey Afrika’da, 80’den fazla uçuş noktasına haftada 780’den fazla tarifeli uçuş gerçekleştirmektedir. Avrupa’nın en genç filolarından birine sahip olan SunExpress, merkezi Antalya, baseleri Frankfurt, İzmir, Ankara ve İstanbul’da bulunan 3.800’den fazla çalışanı ve 72 uçaklık filosuyla her yıl 8 milyondan fazla yolu taşımaktadır.

M3 Halkla İlişkiler Hakkında:

1994 yılında Melek Manisalı tarafından kurulan M3 PR butik bir halkla ilişkiler şirketidir. M3 PR 20 yılı aşkın bir süredir ulusal ve uluslararası şirketlere iletişim hizmetleri sunmaktadır.
M3 PR’nin faaliyet alanları; stratejik iletişim planlama, kurumsal ilişkiler, medya ilişkileri, toplum ilişkileri, şirket içi ve şirket dışı iletişim, sponsor ilişkileri, kurumsal ve sosyal sorumluluk projeleri, kriz iletişimi, sosyal medya yönetimi ve danışmanlığı hizmetlerini kapsamaktadır.

 



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2hqXFR7
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder