24 Eylül 2017 Pazar

Türk Hava Yolları Ukrayna’da başarılı Türk Hava Yolları’nın Ukrayna’da başarısının altında büyük bir emek var. Dünyanın dört bir tarafında saha çalışmaları ile yeni pazar arayışları, mevcut pazarları geliştirilme çabaları bu başarının altındaki en önemli unsurlardan. Ukrayna 6 uçuş noktası, haftada 60’ın üzerindeki uçuş sayısı ve yüksek doluluk oranı ile çok başarılı bir hat. THY Doğu Avrupa ve Balkanlar satış sorumlu genç başkan yardımcısı Muhammed Fatih Durmaz Ukrayna’da mevcut pazarın daha da büyütülmesi çabaları dahilinde Kherson ve Nikolaev‘e bir çalışma seyahati gerçekleştirdi. Bu kapsamda TUİD (Türk Ukrayna İşadamları Derneği) Kherson şubesini de THY Kherson Bölge Müdürü Erbil Akgün ile beraber ziyaret etti. Haberin kaynağı Ali Bulut‘a teşekkür ederim.

Türk Hava Yolları’nın Ukrayna’da başarısının altında büyük bir emek var.

Dünyanın dört bir tarafında saha çalışmaları ile yeni pazar arayışları, mevcut pazarları geliştirilme çabaları bu başarının altındaki en önemli unsurlardan. Ukrayna 6 uçuş noktası, haftada 60’ın üzerindeki uçuş sayısı ve yüksek doluluk oranı ile çok başarılı bir hat.

THY Doğu Avrupa ve Balkanlar satış sorumlu genç başkan yardımcısı Muhammed Fatih Durmaz Ukrayna’da mevcut pazarın daha da büyütülmesi çabaları dahilinde Kherson ve Nikolaev‘e bir çalışma seyahati gerçekleştirdi.

Bu kapsamda TUİD (Türk Ukrayna İşadamları Derneği) Kherson şubesini de THY Kherson Bölge Müdürü Erbil Akgün ile beraber ziyaret etti.

Haberin kaynağı Ali Bulut‘a teşekkür ederim.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2xsoCYu
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder