30 Kasım 2017 Perşembe

THY Genel Müdür (mali) yardımcılığı iş ilanları Genel Müdür (Mali) Yardımcılığı’na bağlı ünitelerde aşağıdaki 7 rolde personel ihtiyacı bulunmaktadır. İlgilendiğiniz rolün üzerinden iş tanımları ve adaylarda aranan nitelikler hakkında bilgi alabilirsiniz. Rol tanımlarını dikkatlice incelemenizi ve yalnızca başvuru kriterlerini karşıladığınız role başvurmanızı tavsiye ederiz. Her aday yalnızca 1 role başvuru yapabilir. Alacak Takip Kontrolörü Finansman Uzmanı Mali Kontrolör Muhasebe Uzmanı Satınalma Uzmanı Yatırımcı İlişkileri Uzmanı Vergi Kontrolörü Başvuru Şekli ve İzlenecek Yol  Yukarıdaki şartları taşıyan adayların, ilana internet üzerinden başvurmaları gerekmektedir. Yukarıdaki şartları taşımayanların ve internet başvurusu dışında herhangi bir şekilde başvuru yapanların başvurusu kabul edilmeyecektir. Çalışma yeri İstanbul olup çalışma süresince THY A.O. operasyonunun olduğu tüm yerlerde görevlendirme yapılabilir. Mülakat öncesinde adayların yukarıda belirtilen kriterlere uygunluğunu belgelemeleri istenecektir. Kriterlere uygun olmayan adaylar sürece devam edemeyecektir. Tüm süreç sonunda başarılı olan adaylara iş teklifi yapılacak olup işe başlama belgeleri hazırlamaları istenecek ve adayın istenen belgeleri teslim etmesi akabinde istihdam süreci tamamlanacaktır. İlan yeterli başvuru alınana kadar yayında kalacaktır. Başvuru için tıklayınız.   YATIRIMCI İLİŞKİLERİ UZMANI Learn more >>  SATIN ALMA UZMANI Learn more >>  MUHASEBE UZMANI Learn more >>  MALİ KONTROLÖR Learn more >>  FİNANSMAN UZMANI Learn more >>  ALACAK TAKİP KONTROLÖRÜ Learn more >>  VERGİ KONTROLÖRÜ Learn more >> 

Genel Müdür (Mali) Yardımcılığı’na bağlı ünitelerde aşağıdaki 7 rolde personel ihtiyacı bulunmaktadır. İlgilendiğiniz rolün üzerinden iş tanımları ve adaylarda aranan nitelikler hakkında bilgi alabilirsiniz.

Rol tanımlarını dikkatlice incelemenizi ve yalnızca başvuru kriterlerini karşıladığınız role başvurmanızı tavsiye ederiz. Her aday yalnızca 1 role başvuru yapabilir.

  • Alacak Takip Kontrolörü
  • Finansman Uzmanı
  • Mali Kontrolör
  • Muhasebe Uzmanı
  • Satınalma Uzmanı
  • Yatırımcı İlişkileri Uzmanı
  • Vergi Kontrolörü

Başvuru Şekli ve İzlenecek Yol 

  • Yukarıdaki şartları taşıyan adayların, ilana internet üzerinden başvurmaları gerekmektedir. Yukarıdaki şartları taşımayanların ve internet başvurusu dışında herhangi bir şekilde başvuru yapanların başvurusu kabul edilmeyecektir.
  • Çalışma yeri İstanbul olup çalışma süresince THY A.O. operasyonunun olduğu tüm yerlerde görevlendirme yapılabilir.
  • Mülakat öncesinde adayların yukarıda belirtilen kriterlere uygunluğunu belgelemeleri istenecektir. Kriterlere uygun olmayan adaylar sürece devam edemeyecektir.
  • Tüm süreç sonunda başarılı olan adaylara iş teklifi yapılacak olup işe başlama belgeleri hazırlamaları istenecek ve adayın istenen belgeleri teslim etmesi akabinde istihdam süreci tamamlanacaktır.
  • İlan yeterli başvuru alınana kadar yayında kalacaktır.

Başvuru için tıklayınız.

 

YATIRIMCI İLİŞKİLERİ UZMANI 

SATIN ALMA UZMANI Learn more >> 

MUHASEBE UZMANI Learn more >> 

MALİ KONTROLÖR Learn more >> 

FİNANSMAN UZMANI Learn more >> 

ALACAK TAKİP KONTROLÖRÜ Learn more >> 

VERGİ KONTROLÖRÜ Learn more >> 



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2ByXfO9
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder