26 Kasım 2017 Pazar

THY Havaalanı Gayrimenkul Yatırım ve İşletme AŞ Neden Kuruldu? “Gayrimenkul şirketini 3. havalimanındaki ihtiyaçlarımız için kuruldu” THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, THY’nin 50 bin lira nakit sermaye ile kurduğu THY Havaalanı Gayrimenkul Yatırım ve İşletme AŞ’ye ilişkin soru üzerine, konuya THY’nin vizyonu, ihtiyaçları doğrultusunda baktıklarını söyledi. Üçüncü havalimanında yapacakları bazı işler olduğunu anlatan Aycı, değer zincirinde daha yukarı çıkmak istediklerini, THY’nin değişen dünyanın değişen zorunluluklarının farkında olduğunu, ihtiyaçlara göre yeni şirketler kurulabildiğini anlattı. Aycı, üçüncü havalimanındaki ihtiyaçlarına cevap vermek için bu şirketin kurulduğunu, çok yakında bölgede inşaatlarının görülebileceğini ifade etti. Asya ve ABD’de yeni ortaklıklarının olup olmayacağına ilişkin soru üzerine Aycı, yeni havalimanına taşınırken birçok konuyu gözden geçirdiklerini belirterek, şöyle dedi: “Taşınmak demek, ‘neyi taşıyalım, neyi burada bırakalım’ demek… Taşıyacaklarımızı veya burada bırakacaklarımızı da gözden geçiriyoruz. Olgunlaştığında yeni ortaklıklarımızı duyacaksınız. Yeni havalimanında yeni bazı adımlarımız olabilir. Bu yeni adımlarımızı da çok yakında, 2018 içerisinde belki duyabilirsiniz.”

“Gayrimenkul şirketini 3. havalimanındaki ihtiyaçlarımız için kuruldu”

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, THY’nin 50 bin lira nakit sermaye ile kurduğu THY Havaalanı Gayrimenkul Yatırım ve İşletme AŞ’ye ilişkin soru üzerine, konuya THY’nin vizyonu, ihtiyaçları doğrultusunda baktıklarını söyledi.

Üçüncü havalimanında yapacakları bazı işler olduğunu anlatan Aycı, değer zincirinde daha yukarı çıkmak istediklerini, THY’nin değişen dünyanın değişen zorunluluklarının farkında olduğunu, ihtiyaçlara göre yeni şirketler kurulabildiğini anlattı. Aycı, üçüncü havalimanındaki ihtiyaçlarına cevap vermek için bu şirketin kurulduğunu, çok yakında bölgede inşaatlarının görülebileceğini ifade etti.

Asya ve ABD’de yeni ortaklıklarının olup olmayacağına ilişkin soru üzerine Aycı, yeni havalimanına taşınırken birçok konuyu gözden geçirdiklerini belirterek, şöyle dedi:

“Taşınmak demek, ‘neyi taşıyalım, neyi burada bırakalım’ demek… Taşıyacaklarımızı veya burada bırakacaklarımızı da gözden geçiriyoruz. Olgunlaştığında yeni ortaklıklarımızı duyacaksınız. Yeni havalimanında yeni bazı adımlarımız olabilir. Bu yeni adımlarımızı da çok yakında, 2018 içerisinde belki duyabilirsiniz.”



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2i5HyJk
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder