30 Kasım 2017 Perşembe

Türk Elektrik Firmalarına Mısır’da Yoğun İlgi ENERJİ ENDÜSTRİSİNİN KALBİ 27. ELECTRICX ULUSLARARASI ORTA DOĞU VE AFRİKA ELEKTRİK VE ENERJİ FUARI Kahire’deki en önemli ticaret fuarı olma özelliğini taşıyan 27. Electricx Uluslararası Orta Doğu ve Afrika Elektrik ve Enerji Fuarı, 3 – 5 Aralık 2017 tarihlerinde Mısır’ın başkenti ve en büyük şehri Kahire’de gerçekleşecek. TG Expo Uluslararası Fuarcılık A.Ş.’nin Türk milli katılım organizatörü olduğu bu fuarda elektrik ve enerji sektörlerinin lider firmaları yerlerini alacak. 2016’da 213 katılımcı ve 6.500 ziyaretçiye ev sahipliği yapmış olan bu fuar, yüksek ticaret potansiyeline sahip olan elektrik ve enerji sektöründe ihracatçı firmalara uluslararası pazarlara girebilme imkânı sunuyor. TÜRK FİRMALARI MISIR’DA BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR Mısır, Afrika’nın en büyük petrol ve ikinci en büyük gaz üreticisidir. Bölgede gittikçe artan elektrik talebini karşılamak adına Türkiye de dâhil olmak üzere birçok ülkeden ithalat yapmaktadır. Türkiye’nin Mısır’a yaptığı ihracat 2017 itibariyle 2,5 milyar USD’ye ve toplam ithalatın %4,3’üne ulaşmıştır. Petrol de dâhil olmak üzere mineral yakıtlar bu miktarın yaklaşık 500 milyon USD’sini, makine malzemeleri 160 milyon USD’sini ve elektrikli malzemeler ise 95 milyon USD’sini oluşturmaktadır. Bu yıl 16 Türk firmasının katılımcı olarak yer alacağı 27. Electricx Uluslararası Orta Doğu ve Afrika Elektrik ve Enerji Fuarı, Türk firmalarının yeni üreticiler ve tedarikçilerle tanışmalarına, enerji sektörü uzmanları ile bir araya gelerek networklerini genişletmelerine ve potansiyel müşteriler ile iletişim kurmalarına olanak sağlayacak köklü bir fuardır. Sektörel inovasyonlardan haberdar olmak isteyen ve enerji endüstrisine ilgi duyan herkesin ilgisini çekecek bu fuar, sektörde büyük yankı uyandıracak TG EXPO TÜRKİYE’NİN ELEKTRİK VE ENERJİ SEKTÖRÜNÜ DÜNYAYA TAŞIYOR Türkiye’nin en başarılı fuarcılık firmalarından olan TG Expo, birçok sektörde olduğu gibi enerji sektöründe de aktif rol oynuyor, Türk firmaların uluslararası alanda kendini tanıtmasına ve müşteri portföyünü genişletmesine yardımcı oluyor. Electricx 2018 Fuarı’nın yanı sıra, Middle East Electricity ve Power Nigeria gibi yine enerji sektörünün önemli fuarlarının milli katılım organizatörlüğünü üstlenmiş olan TG Expo, aynı zamanda 12 – 15 Ekim 2018’de Etiyopya’da gerçekleşecek olan Addis Power’ın da ana organizatörü. Addis Power, elektrik ve enerji sektöründen Türkiye’nin ve dünyanın en önemli firmalarını bir araya getirerek Etiyopya’nın lider fuarı olmayı hedefliyor.

ENERJİ ENDÜSTRİSİNİN KALBİ 27. ELECTRICX ULUSLARARASI ORTA DOĞU VE AFRİKA ELEKTRİK VE ENERJİ FUARI

Kahire’deki en önemli ticaret fuarı olma özelliğini taşıyan 27. Electricx Uluslararası Orta Doğu ve Afrika Elektrik ve Enerji Fuarı, 3 – 5 Aralık 2017 tarihlerinde Mısır’ın başkenti ve en büyük şehri Kahire’de gerçekleşecek. TG Expo Uluslararası Fuarcılık A.Ş.’nin Türk milli katılım organizatörü olduğu bu fuarda elektrik ve enerji sektörlerinin lider firmaları yerlerini alacak. 2016’da 213 katılımcı ve 6.500 ziyaretçiye ev sahipliği yapmış olan bu fuar, yüksek ticaret potansiyeline sahip olan elektrik ve enerji sektöründe ihracatçı firmalara uluslararası pazarlara girebilme imkânı sunuyor.

TÜRK FİRMALARI MISIR’DA BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Mısır, Afrika’nın en büyük petrol ve ikinci en büyük gaz üreticisidir. Bölgede gittikçe artan elektrik talebini karşılamak adına Türkiye de dâhil olmak üzere birçok ülkeden ithalat yapmaktadır. Türkiye’nin Mısır’a yaptığı ihracat 2017 itibariyle 2,5 milyar USD’ye ve toplam ithalatın %4,3’üne ulaşmıştır. Petrol de dâhil olmak üzere mineral yakıtlar bu miktarın yaklaşık 500 milyon USD’sini, makine malzemeleri 160 milyon USD’sini ve elektrikli malzemeler ise 95 milyon USD’sini oluşturmaktadır.

Bu yıl 16 Türk firmasının katılımcı olarak yer alacağı 27. Electricx Uluslararası Orta Doğu ve Afrika Elektrik ve Enerji Fuarı, Türk firmalarının yeni üreticiler ve tedarikçilerle tanışmalarına, enerji sektörü uzmanları ile bir araya gelerek networklerini genişletmelerine ve potansiyel müşteriler ile iletişim kurmalarına olanak sağlayacak köklü bir fuardır. Sektörel inovasyonlardan haberdar olmak isteyen ve enerji endüstrisine ilgi duyan herkesin ilgisini çekecek bu fuar, sektörde büyük yankı uyandıracak

TG EXPO TÜRKİYE’NİN ELEKTRİK VE ENERJİ SEKTÖRÜNÜ DÜNYAYA TAŞIYOR

Türkiye’nin en başarılı fuarcılık firmalarından olan TG Expo, birçok sektörde olduğu gibi enerji sektöründe de aktif rol oynuyor, Türk firmaların uluslararası alanda kendini tanıtmasına ve müşteri portföyünü genişletmesine yardımcı oluyor. Electricx 2018 Fuarı’nın yanı sıra, Middle East Electricity ve Power Nigeria gibi yine enerji sektörünün önemli fuarlarının milli katılım organizatörlüğünü üstlenmiş olan TG Expo, aynı zamanda 12 – 15 Ekim 2018’de Etiyopya’da gerçekleşecek olan Addis Power’ın da ana organizatörü. Addis Power, elektrik ve enerji sektöründen Türkiye’nin ve dünyanın en önemli firmalarını bir araya getirerek Etiyopya’nın lider fuarı olmayı hedefliyor.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2Ak6P7h
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder