26 Ocak 2018 Cuma

Amadeus yeni çözümlerini Emitt Fuarı’nda tanıttı Küresel seyahat endüstrisi için ileri teknoloji çözümlerinin önde gelen sağlayıcısı ve işlemcilerinden Amadeus, 22. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı – EMITT’te yeni çözümlerini tanıttı.   Dünyanın en büyük beş turizm fuarı arasında yer alan 22. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı – EMITT, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını açtı. Teknolojisi ve hizmet kalitesi ile Türkiye seyahat acenteleri pazarında önemli bir konumda bulunan Amadeus Türkiye, fuarda sunduğu yeni ürünleriyle seyahat acentelerine daha fazla müşteriye ulaşma ve satışlarını artırarak daha fazla kazanç elde etme fırsatlarını tanıttı. Emitt Fuarı’nı değerlendiren Amadeus’un Türkiye Genel Müdürü Eric Willems, “Turizm sektörünü buluşturan en büyük fuarlardan biri olan Emitt Fuarı her yıl çok sayıda katılımcıyı ağırlıyor. Bu sene de fuara büyük bir ilgi olduğunu gözlemliyoruz. Fuar sayesinde hem yeni çözümlerimizi yakından tanıtabilme hem de müşterilerimizle ilişkilerimizi güçlendirme fırsatı yakalıyoruz. Fuarda Amadeus Go, Amadeus 360 ve Corebit ile işbirliği yaptığımız bizitravel çözümünü sektör oyuncularına yakından tanıtıyoruz” diye konuştu. Amadeus Türkiye Genel Müdürü Eric Willems, “Her zaman acentelerimize maksimum fayda sağlamak için çalışıyoruz. Ürün stratejimizi acentelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda şekillendiriyoruz. Amadeus Go sayesinde seyahat acenteleri, web portallarını çok kolay ve hızlı bir biçimde açarak müşterilerine online kanaldan da satış yapacak ve hizmet sunabilecek. Uçak bileti satışı, otel rezervasyonları ve araç kiralama gibi opsiyonları da içinde barındıran Amadeus Go yapısıyla artık herhangi bir teknik bilgiye sahip olmadan ve ek bilişim yatırımlarına gerek duymadan tüm seyahat acenteleri kendi online web portalına sahip olabilecek. Corebit ile işbirliği gerçekleştirdiğimiz Bizitravel çözümü de kolay kullanımı, kolay konfigurasyon ve hızlı implementasyonu sayesinde kurumlara çok uygun ve ölçeklenebilir bir sistem sunuyor. Bizitravel ile şirketlerin çalışabileceği bir çözüm sunarak acentelerimizin iş hacimlerini artırmayı, işlerini geliştirmelerine yardımcı olacak ileri teknoloji çözümler sunmayı hedefliyoruz” dedi.

Küresel seyahat endüstrisi için ileri teknoloji çözümlerinin önde gelen sağlayıcısı ve işlemcilerinden Amadeus, 22. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı – EMITT’te yeni çözümlerini tanıttı.

 

Dünyanın en büyük beş turizm fuarı arasında yer alan 22. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı – EMITT, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını açtı.

Teknolojisi ve hizmet kalitesi ile Türkiye seyahat acenteleri pazarında önemli bir konumda bulunan Amadeus Türkiye, fuarda sunduğu yeni ürünleriyle seyahat acentelerine daha fazla müşteriye ulaşma ve satışlarını artırarak daha fazla kazanç elde etme fırsatlarını tanıttı.

Emitt Fuarı’nı değerlendiren Amadeus’un Türkiye Genel Müdürü Eric Willems, “Turizm sektörünü buluşturan en büyük fuarlardan biri olan Emitt Fuarı her yıl çok sayıda katılımcıyı ağırlıyor. Bu sene de fuara büyük bir ilgi olduğunu gözlemliyoruz. Fuar sayesinde hem yeni çözümlerimizi yakından tanıtabilme hem de müşterilerimizle ilişkilerimizi güçlendirme fırsatı yakalıyoruz. Fuarda Amadeus Go, Amadeus 360 ve Corebit ile işbirliği yaptığımız bizitravel çözümünü sektör oyuncularına yakından tanıtıyoruz” diye konuştu.

Amadeus Türkiye Genel Müdürü Eric Willems, “Her zaman acentelerimize maksimum fayda sağlamak için çalışıyoruz. Ürün stratejimizi acentelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda şekillendiriyoruz. Amadeus Go sayesinde seyahat acenteleri, web portallarını çok kolay ve hızlı bir biçimde açarak müşterilerine online kanaldan da satış yapacak ve hizmet sunabilecek. Uçak bileti satışı, otel rezervasyonları ve araç kiralama gibi opsiyonları da içinde barındıran Amadeus Go yapısıyla artık herhangi bir teknik bilgiye sahip olmadan ve ek bilişim yatırımlarına gerek duymadan tüm seyahat acenteleri kendi online web portalına sahip olabilecek. Corebit ile işbirliği gerçekleştirdiğimiz Bizitravel çözümü de kolay kullanımı, kolay konfigurasyon ve hızlı implementasyonu sayesinde kurumlara çok uygun ve ölçeklenebilir bir sistem sunuyor. Bizitravel ile şirketlerin çalışabileceği bir çözüm sunarak acentelerimizin iş hacimlerini artırmayı, işlerini geliştirmelerine yardımcı olacak ileri teknoloji çözümler sunmayı hedefliyoruz” dedi.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2DRkZkq
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder