28 Ocak 2018 Pazar

Atatürk Havalimanı Engelli Dostu DHMİ Genel Müdürü Funda Ocak, milyonlarca yolcunun hizmet aldığı Avrupa’nın zirvesindeki İstanbul Atatürk Havalimanı hakkında takipçilerine ilginç bilgiler paylaştı. Yolcu, uçak, yük trafiği bakımından Avrupa’nın zirvesine yerleşen Atatürk Havalimanı, sadece yolcuların hizmet aldığı bir işletme değil, her gün binlerce misafirimizin vakit geçirdiği canlı, hareketli bir yaşam alanı. Çalışanlara, yolcu ve yakınlarına ihtiyaç durumunda 7/24 hızlı, etkili sağlık hizmeti sunan Atatürk Havalimanı Havacılık Acil Yardım Baştabipliği ile PortClinic tarafından 2017’de 5450 yolcuya sağlık hizmeti verildi. 2017’de altı yolcunun maalesef uçak içinde vefat ettiği bilgisi yer alıyor kayıtlarda, Allah rahmet eylesin. Engelli dostu AHL’de, 2017 yılı içinde toplam 424.394 engelli yolcuya hizmet verildi DHMİ , Havaş, Çelebi, TGS tarafından.

DHMİ Genel Müdürü Funda Ocak, milyonlarca yolcunun hizmet aldığı Avrupa’nın zirvesindeki İstanbul Atatürk Havalimanı hakkında takipçilerine ilginç bilgiler paylaştı.

Yolcu, uçak, yük trafiği bakımından Avrupa’nın zirvesine yerleşen Atatürk Havalimanı, sadece yolcuların hizmet aldığı bir işletme değil, her gün binlerce misafirimizin vakit geçirdiği canlı, hareketli bir yaşam alanı.

Çalışanlara, yolcu ve yakınlarına ihtiyaç durumunda 7/24 hızlı, etkili sağlık hizmeti sunan Atatürk Havalimanı Havacılık Acil Yardım Baştabipliği ile PortClinic tarafından 2017’de 5450 yolcuya sağlık hizmeti verildi.

2017’de altı yolcunun maalesef uçak içinde vefat ettiği bilgisi yer alıyor kayıtlarda, Allah rahmet eylesin.

Engelli dostu AHL’de, 2017 yılı içinde toplam 424.394 engelli yolcuya hizmet verildi DHMİ , Havaş, Çelebi, TGS tarafından.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2DSY748
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder