28 Ocak 2018 Pazar

Atatürk Havalimanı’nda 324 ton de-icing kullanıldı DHMİ Genel Müdürü Funda Ocak, milyonlarca yolcunun hizmet aldığı Avrupa’nın zirvesindeki İstanbul Atatürk Havalimanı hakkında takipçilerine ilginç bilgiler paylaştı. Sürekli eğitim ve tatbikatlarla bilgi ve tecrübelerini geliştiren DHMİ ARFF ekipleri tarafından 2017 yılında 1 Ateşli Yangın Tatbikatı, 3 Ulaşım Süresi Ölçüm Tatbikatı yapıldı. Ayrıca DHMİ ARFF Müdürlüğü bilgisi dâhilinde müstecir firmalarca 12 Acil Durum ve Tahliye Tatbikatı gerçekleştirildi. 2017′ de çok iyi eğitimli ekiplerimiz ve manevra kabiliyeti yüksek güçlü araç filosuyla AHL’de gerçekleştirilen kar mücadelesi için toplam 324 ton de-icing kullanıldı. Bu hizmet için yaklaşık 1.522.800 TL harcama yapıldı.  

DHMİ Genel Müdürü Funda Ocak, milyonlarca yolcunun hizmet aldığı Avrupa’nın zirvesindeki İstanbul Atatürk Havalimanı hakkında takipçilerine ilginç bilgiler paylaştı.

Sürekli eğitim ve tatbikatlarla bilgi ve tecrübelerini geliştiren DHMİ ARFF ekipleri tarafından 2017 yılında 1 Ateşli Yangın Tatbikatı, 3 Ulaşım Süresi Ölçüm Tatbikatı yapıldı.

Ayrıca DHMİ ARFF Müdürlüğü bilgisi dâhilinde müstecir firmalarca 12 Acil Durum ve Tahliye Tatbikatı gerçekleştirildi.

2017′ de çok iyi eğitimli ekiplerimiz ve manevra kabiliyeti yüksek güçlü araç filosuyla AHL’de gerçekleştirilen kar mücadelesi için toplam 324 ton de-icing kullanıldı. Bu hizmet için yaklaşık 1.522.800 TL harcama yapıldı.

 



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2BA21JT
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder