26 Ocak 2018 Cuma

Havaş Hollandalı RES2 ile El Sıkıştı Havaş yolcu hizmetlerinde kullandığı DCS sistemi (Departure Control System) için Hollandalı şirket RES2 ile el sıkıştı. Düzenlenen imza töreninde Havaş Genel Müdürü Kürşad Koçak ve RES2 CEO’su Hans Van Engelen yer aldı. Check-in işlemlerinde biniş kartı ve bagaj etiketi üretimi ile uçağın yük ve denge hesaplamasının yer aldığı load sheet üretimi için kullanılan DCS sisteminde, RES2’nin yazılımı olan iPORT’a geçişle birlikte kullanım kolaylığı artacak. Havaş’ın İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Dalaman, Bodrum, Gazipaşa, Kayseri, Elazığ istasyonlarında kullanacağı sistemin, Mart ayı içerisinde devreye alınması planlanıyor.  

Havaş yolcu hizmetlerinde kullandığı DCS sistemi (Departure Control System) için Hollandalı şirket RES2 ile el sıkıştı.

Düzenlenen imza töreninde Havaş Genel Müdürü Kürşad Koçak ve RES2 CEO’su Hans Van Engelen yer aldı. Check-in işlemlerinde biniş kartı ve bagaj etiketi üretimi ile uçağın yük ve denge hesaplamasının yer aldığı load sheet üretimi için kullanılan DCS sisteminde, RES2’nin yazılımı olan iPORT’a geçişle birlikte kullanım kolaylığı artacak.

Havaş’ın İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Dalaman, Bodrum, Gazipaşa, Kayseri, Elazığ istasyonlarında kullanacağı sistemin, Mart ayı içerisinde devreye alınması planlanıyor.

 



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2rHToNS
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder