28 Ocak 2018 Pazar

Qatar Airways Cargo Envirotainer QEP akreditasyonuna kavuştu Qatar Airways Cargo , Amsterdam, Basel, Paris, Chicago ve Doha için Kalifiye Envirotainer Sağlayıcı Eğitim ve Kalite Programı (QEP) akreditasyonunu aldı.   Qatar Airway’in Kargo Başkan Yardımcısı Guillaume Halleux şunları söyledi: “Qatar Airways Cargo, 2015 yılından beri Envirotainers’ı ilaç taşımacılığı için kullanıyor. Ağımızdaki aktif farmasötik konteynırları taşıma konusunda yüksek standartlarımızı onaylayan ve böylece farmasötik ürünlerin etkinliğini koruyan QEP akreditasyonunu almaktan gurur duyuyoruz. Önde gelen uluslararası kargo taşıyıcılarından biri olarak, hizmet kalitemizi sürekli  arttırma ve yenileme yoluyla müşterilerimize kesintisiz bir soğuk zincir sunmayı taahhüt ediyoruz. Envirotainer ortak yönetim kurulu başkanı Bourji Mourad: “Qatar Airways Cargo ile uzun süredir devam eden ilişkimiz gelişmeye ve büyümeye devam ediyor. Bu çok değerli QEP akreditasyonu, Envirotainer tarafından sunulan her türlü konteyner ve teknolojinin doğru ve güvenli şekilde taşınmasıyla ilgili önemli endüstri standartlarının karşılandığından emin olmanız için atılmış bir başka olumlu adımdır. Nihai hedef sağlık ürünlerinin hava kargo ile  daha güvenli bir şekilde taşınması “dedi. Qatar Airways Cargo‘nun soğuk zincir çözümünü özellikle ilaç taşıması yapan müşterilerinin ve son kullanıcıların yararına geliştirmeye devam etmesi nedeniyle, taşıyıcının uçuş ağındaki diğer istasyonların da akreditasyona dahil edilmesi bekleniyor. Qatar Airways Cargo QR Pharma ile 2014 yılından bu yana, soğuk zincir , eczacılık ve sağlık ürünlerinin taşınması için yüksek işletme standartlarına duyulan ihtiyacın temelini oluşturan kalite yönetimi, altyapı, uzman eğitimli personel , prosedürlerini oluşturmak ve kesintisiz bir hizmet sunmak için ciddi yatırım yaptı. Qatar Airways Cargo’nun QR Pharma ağı bugün dünya çapında 75 varış noktasına yayılıyor , zaman ve sıcaklık yönetiminin büyük önemi olan ilaç endüstrisinde giderek artan hava kargo gereksinimlerini karşılamaya yardımcı oluyor. Bu yıl, Qatar Airways Cargo, en gelişmiş havaalanı iklim kontrol merkezini açıkladı. Sıcaklığa duyarlı yük için 2.470 metrekarelik  2 ila 8 ve 15 ila 25 derece sıcaklıkta çalışan iki sıcaklık kontrollü  hava alanı tesisine sahip. Tesis toplam 156 adet konteyner  (ULD) kapasiteli.

Qatar Airways Cargo , Amsterdam, Basel, Paris, Chicago ve Doha için Kalifiye Envirotainer Sağlayıcı Eğitim ve Kalite Programı (QEP) akreditasyonunu aldı.

 

Qatar Airway’in Kargo Başkan Yardımcısı Guillaume Halleux şunları söyledi: “Qatar Airways Cargo, 2015 yılından beri Envirotainers’ı ilaç taşımacılığı için kullanıyor. Ağımızdaki aktif farmasötik konteynırları taşıma konusunda yüksek standartlarımızı onaylayan ve böylece farmasötik ürünlerin etkinliğini koruyan QEP akreditasyonunu almaktan gurur duyuyoruz. Önde gelen uluslararası kargo taşıyıcılarından biri olarak, hizmet kalitemizi sürekli  arttırma ve yenileme yoluyla müşterilerimize kesintisiz bir soğuk zincir sunmayı taahhüt ediyoruz.

Envirotainer ortak yönetim kurulu başkanı Bourji Mourad: “Qatar Airways Cargo ile uzun süredir devam eden ilişkimiz gelişmeye ve büyümeye devam ediyor. Bu çok değerli QEP akreditasyonu, Envirotainer tarafından sunulan her türlü konteyner ve teknolojinin doğru ve güvenli şekilde taşınmasıyla ilgili önemli endüstri standartlarının karşılandığından emin olmanız için atılmış bir başka olumlu adımdır. Nihai hedef sağlık ürünlerinin hava kargo ile  daha güvenli bir şekilde taşınması “dedi.

Qatar Airways Cargo‘nun soğuk zincir çözümünü özellikle ilaç taşıması yapan müşterilerinin ve son kullanıcıların yararına geliştirmeye devam etmesi nedeniyle, taşıyıcının uçuş ağındaki diğer istasyonların da akreditasyona dahil edilmesi bekleniyor.

Qatar Airways Cargo QR Pharma ile 2014 yılından bu yana, soğuk zincir , eczacılık ve sağlık ürünlerinin taşınması için yüksek işletme standartlarına duyulan ihtiyacın temelini oluşturan kalite yönetimi, altyapı, uzman eğitimli personel , prosedürlerini oluşturmak ve kesintisiz bir hizmet sunmak için ciddi yatırım yaptı.

Qatar Airways Cargo’nun QR Pharma ağı bugün dünya çapında 75 varış noktasına yayılıyor , zaman ve sıcaklık yönetiminin büyük önemi olan ilaç endüstrisinde giderek artan hava kargo gereksinimlerini karşılamaya yardımcı oluyor.

Bu yıl, Qatar Airways Cargo, en gelişmiş havaalanı iklim kontrol merkezini açıkladı. Sıcaklığa duyarlı yük için 2.470 metrekarelik  2 ila 8 ve 15 ila 25 derece sıcaklıkta çalışan iki sıcaklık kontrollü  hava alanı tesisine sahip. Tesis toplam 156 adet konteyner  (ULD) kapasiteli.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2Ejka1U
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder