30 Ocak 2018 Salı

Uşak Havaalanı’ndan İstanbul’a uçak seferleri başladı Uşak Havaalanından İstanbul’a uçak seferleri  22 Ocak 2018 itibariyle yeniden başladı. 22 Ocak itibariyle başlayan uçuşlar haftada üç gün Uşak’tan İstanbul’a uçuşlar gerçekleştirilecek. Pegasus Havayolları tarafından gerçekleştirilen uçuşlar Uşak şehir havalimanı ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nı birbirine bağlayacak. Uşak’ta uçak seferlerinin yeniden başlamasıyla kentte yaşayan vatandaşlar ve özellikle öğrencilerle iş adamları rahat bir nefes aldı. Uşak Belediyesi, uzun süredir halkın yoğun talebine dönüşen uçuşların yeniden başlamasıyla ulaşımda aksaklık yaşanmaması adına geçici servis tahsis etti. Uşak Belediyesi, hava limanının kendi ihalesini yaparak ulaşım için servis düzenlemelerini yapana kadar vatandaşların mağdur olmaması için geçici olarak ücretsiz servis tahsisi yaptı. Çelebi Hava Servisi Uşak Havalimanı’nın Türkiye’deki 31’nci istasyon olduğunu duyurdu. Çelebi Uşak Ekibi  22 Ocak 2018’de Pegasus Havayolları’nın ilk uçuşuna başarılı bir şekilde hizmet verdi.

Uşak Havaalanından İstanbul’a uçak seferleri  22 Ocak 2018 itibariyle yeniden başladı.

22 Ocak itibariyle başlayan uçuşlar haftada üç gün Uşak’tan İstanbul’a uçuşlar gerçekleştirilecek.

Pegasus Havayolları tarafından gerçekleştirilen uçuşlar Uşak şehir havalimanı ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nı birbirine bağlayacak.

Uşak’ta uçak seferlerinin yeniden başlamasıyla kentte yaşayan vatandaşlar ve özellikle öğrencilerle iş adamları rahat bir nefes aldı.

Uşak Belediyesi, uzun süredir halkın yoğun talebine dönüşen uçuşların yeniden başlamasıyla ulaşımda aksaklık yaşanmaması adına geçici servis tahsis etti. Uşak Belediyesi, hava limanının kendi ihalesini yaparak ulaşım için servis düzenlemelerini yapana kadar vatandaşların mağdur olmaması için geçici olarak ücretsiz servis tahsisi yaptı.

Çelebi Hava Servisi Uşak Havalimanı’nın Türkiye’deki 31’nci istasyon olduğunu duyurdu. Çelebi Uşak Ekibi  22 Ocak 2018’de Pegasus Havayolları’nın ilk uçuşuna başarılı bir şekilde hizmet verdi.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2DMAE1g
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder