18 Şubat 2018 Pazar

3. Havalimanı Cumhurbaşkanının İnişi İçin Hazır DHMİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI VE GENEL MÜDÜRÜ FUNDA OCAK, GELENEKSEL DEĞERLENDİRME TOPLANTISINDA AHL MUHABİRLERİYLE BULUŞTU GENEL MÜDÜR OCAK:   İSTANBUL YENİ HAVALİMANI HEDEF 29 EKİM 2018. O TARİHTE BU HAVALİMANIMIZ AÇILACAK. BÜTÜN GELİŞMELER VE ÇALIŞMALAR DA BU KONUDA HERHANGİ BİR ÖTELEME VE AKSAMA OLMAYACAĞINI AÇIK SEÇİK ORTAYA KOYUYOR”   Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür Funda Ocak, İstanbul Yeni Havalimanı’nın açılışı için hedefin 29 Ekim 2018 olduğunu belirterek, “O tarihte bu havalimanımız açılacak. Bütün gelişmeler ve çalışmalar da bu konuda herhangi bir öteleme ve aksama olmayacağını açık seçik ortaya koyuyor.” dedi. İstanbul Havalimanları Muhabirleri Derneği (İHMD) üyelerinin katılımıyla Florya DHMİ Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Ocak, havacılık sektöründe krizin 2017’de sona ermeye başladığını, yolcu sayılarında yeniden artışın başladığını söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 26 Şubat 2018 tarihinde kendi uçağıyla İstanbul Yeni Havalimanı’na test amaçlı iniş yapacağı yönündeki iddialar ile ilgili açıklamalarda bulunan Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Funda Ocak, “Tüm hazırlıklarımızı o tarihe göre ayarladık. Cumhurbaşkanımızın takdiridir. Pistimiz iniş için hazır” dedi. Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Funda Ocak ve yönetim kurulu üyeleri İstanbul Havalimanı Muhabirleri Derneği üyeleri ile bir araya geldi. DHMİ’nin Florya Sosyal Tesislerinde düzenlenen toplantıda yeni havalimanının açılışının 29 Ekim 2018 olduğunu hatırlatan Ocak “O tarihte bu havalimanımız açılacak. Bütün gelişmeler ve çalışmalar da bu konuda herhangi bir öteleme ve aksama olmayacağını açık seçik ortaya koyuyor” dedi.

DHMİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI VE GENEL MÜDÜRÜ FUNDA OCAK, GELENEKSEL DEĞERLENDİRME TOPLANTISINDA AHL MUHABİRLERİYLE BULUŞTU

GENEL MÜDÜR OCAK:

 

İSTANBUL YENİ HAVALİMANI HEDEF 29 EKİM 2018. O TARİHTE BU HAVALİMANIMIZ AÇILACAK. BÜTÜN GELİŞMELER VE ÇALIŞMALAR DA BU KONUDA HERHANGİ BİR ÖTELEME VE AKSAMA OLMAYACAĞINI AÇIK SEÇİK ORTAYA KOYUYOR”

 

Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür Funda Ocak, İstanbul Yeni Havalimanı’nın açılışı için hedefin 29 Ekim 2018 olduğunu belirterek, “O tarihte bu havalimanımız açılacak. Bütün gelişmeler ve çalışmalar da bu konuda herhangi bir öteleme ve aksama olmayacağını açık seçik ortaya koyuyor.” dedi.

İstanbul Havalimanları Muhabirleri Derneği (İHMD) üyelerinin katılımıyla Florya DHMİ Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Ocak, havacılık sektöründe krizin 2017’de sona ermeye başladığını, yolcu sayılarında yeniden artışın başladığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 26 Şubat 2018 tarihinde kendi uçağıyla İstanbul Yeni Havalimanı’na test amaçlı iniş yapacağı yönündeki iddialar ile ilgili açıklamalarda bulunan Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Funda Ocak, “Tüm hazırlıklarımızı o tarihe göre ayarladık. Cumhurbaşkanımızın takdiridir. Pistimiz iniş için hazır” dedi.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Funda Ocak ve yönetim kurulu üyeleri İstanbul Havalimanı Muhabirleri Derneği üyeleri ile bir araya geldi. DHMİ’nin Florya Sosyal Tesislerinde düzenlenen toplantıda yeni havalimanının açılışının 29 Ekim 2018 olduğunu hatırlatan Ocak “O tarihte bu havalimanımız açılacak. Bütün gelişmeler ve çalışmalar da bu konuda herhangi bir öteleme ve aksama olmayacağını açık seçik ortaya koyuyor” dedi.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2Bz2pfz
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder