27 Şubat 2018 Salı

Air France KLM’nin Sadakat Programı Flying Blue İle Seyahat Eden Kazanıyor Air France KLM’nin kişiye özel sunduğu lider sadakat programı Flying Blue, seyahatleri daha eğlenceli hale getirirken özel olarak tasarlanan pek çok hizmete erişim imkanı sağlıyor. Müşterilerin sadakatini puanla ödüllendiren Flying Blue programı, uçtukça mil kazanma ve harcama fırsatları ile yolcularının seyahat deneyimini zenginleştiriyor. Fransa’nın bayrak taşıyıcı hava yolu şirketi Air France KLM müşterilerine özel Flying Blue sadakat programı ile uçtukça kazandırıyor. Harcanan her bir USD için mil kazandıran Flying Blue, seyahat ederken kazanmak ve kazanılan milleri uçuş, konaklama, araba kiralama gibi pek çok hizmette kullanmak üzere eşsiz bir yol arkadaşlığı sunuyor. Ivory, Gold, Silver ve Platinum olmak üzere dört farklı üyelik seviyesi bulunan Flying Blue, uçuş türü, mesafe ve seyahat sınıfına göre müşterilerin kartına mil yüklüyor.  Ekstra konfor, ekstra bagaj hakkı, alakart yemekler ve eğlence gibi hizmetlerde harcanabilen miller ile Flying Blue avantajlı yolculuk deneyimi sunuyor. Kazandığınız milleri bağışlayın! Flying Blue kullanıcıları kazanılan milleriyle Air France KLM tarafından özenle seçilmiş hayır kurumlarından birine bağış yaparak seyahat deneyimiyle fark yaratıyor. İhtiyaç sahiplerine bağışlanabilen miller; Unicef, Wings of Support, WWF, The Ocean Clean Up gibi onlarca doğa, çocuk ve hayvan haklarını koruyan yardım kuruluşuna fayda sağlamak üzere kullanılabiliyor. Air France KLM Hakkında: Société Air France, S.A. ya da kısaca Air France Fransa’nın bayrak taşıyıcı havayolu şirketidir. Merkezi Paris’in kuzeyinde Tremblay-en-France’da bulunan şirket, Air France-KLM ortaklığı altında ve SkyTeam kurucu üyesi olarak faaliyet göstermektedir. Mart 2015 itibarı ile 95 ülkede 191 farklı noktaya uçan Air France, 2004 yılında KLM Royal Dutch Airlines ya da Hollanda Kraliyet Havayolları ile şirketleri birleşerek Air France-KLM Grup çatısı altında hizmet vermeye başladı. Grup yine aynı yıl dünyanın en büyük havayolu ittifaklarından biri olan ve üyeleri arasında Aeroflot, Alitalia ve Delta Havayolları’nın da olduğu SkyTeam‘e üye oldu. KLM 2012 ve 2013 yıllarında Dünya Havayolları Ödülleri tarafından en iyi yer hizmetleri ekibi ve en iyi kabin ekibi ödüllerine layık görüldü. 2009’dan beri “İlham veren havayolu” sloganıyla yola devam eden KLM, yolcularına kusursuz bir hizmet vermek adına çalışmalarına devam ederken, 70 ülkede yaklaşık 130 noktaya direkt uçuşlar gerçekleştirmektedir.  

Air France KLM’nin kişiye özel sunduğu lider sadakat programı Flying Blue, seyahatleri daha eğlenceli hale getirirken özel olarak tasarlanan pek çok hizmete erişim imkanı sağlıyor. Müşterilerin sadakatini puanla ödüllendiren Flying Blue programı, uçtukça mil kazanma ve harcama fırsatları ile yolcularının seyahat deneyimini zenginleştiriyor.

Fransa’nın bayrak taşıyıcı hava yolu şirketi Air France KLM müşterilerine özel Flying Blue sadakat programı ile uçtukça kazandırıyor. Harcanan her bir USD için mil kazandıran Flying Blue, seyahat ederken kazanmak ve kazanılan milleri uçuş, konaklama, araba kiralama gibi pek çok hizmette kullanmak üzere eşsiz bir yol arkadaşlığı sunuyor. Ivory, Gold, Silver ve Platinum olmak üzere dört farklı üyelik seviyesi bulunan Flying Blue, uçuş türü, mesafe ve seyahat sınıfına göre müşterilerin kartına mil yüklüyor.  Ekstra konfor, ekstra bagaj hakkı, alakart yemekler ve eğlence gibi hizmetlerde harcanabilen miller ile Flying Blue avantajlı yolculuk deneyimi sunuyor.

Kazandığınız milleri bağışlayın!

Flying Blue kullanıcıları kazanılan milleriyle Air France KLM tarafından özenle seçilmiş hayır kurumlarından birine bağış yaparak seyahat deneyimiyle fark yaratıyor. İhtiyaç sahiplerine bağışlanabilen miller; Unicef, Wings of Support, WWF, The Ocean Clean Up gibi onlarca doğa, çocuk ve hayvan haklarını koruyan yardım kuruluşuna fayda sağlamak üzere kullanılabiliyor.

Air France KLM Hakkında:

Société Air France, S.A. ya da kısaca Air France Fransa’nın bayrak taşıyıcı havayolu şirketidir. Merkezi Paris’in kuzeyinde Tremblay-en-France’da bulunan şirket, Air France-KLM ortaklığı altında ve SkyTeam kurucu üyesi olarak faaliyet göstermektedir. Mart 2015 itibarı ile 95 ülkede 191 farklı noktaya uçan Air France, 2004 yılında KLM Royal Dutch Airlines ya da Hollanda Kraliyet Havayolları ile şirketleri birleşerek Air France-KLM Grup çatısı altında hizmet vermeye başladı. Grup yine aynı yıl dünyanın en büyük havayolu ittifaklarından biri olan ve üyeleri arasında Aeroflot, Alitalia ve Delta Havayolları’nın da olduğu SkyTeam‘e üye oldu. KLM 2012 ve 2013 yıllarında Dünya Havayolları Ödülleri tarafından en iyi yer hizmetleri ekibi ve en iyi kabin ekibi ödüllerine layık görüldü. 2009’dan beri “İlham veren havayolu” sloganıyla yola devam eden KLM, yolcularına kusursuz bir hizmet vermek adına çalışmalarına devam ederken, 70 ülkede yaklaşık 130 noktaya direkt uçuşlar gerçekleştirmektedir.

 



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2FAHxV0
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder