14 Şubat 2018 Çarşamba

Çalışanlarına Uçaktan Teşekkür Eden Havayolu Virgin Atlantic, çalışanlarına teşekkür etmek için yenilenen uçağına özel bir gövde yaptırdı Virgin Atlantic, dünya çapındaki 9.000 çalışanı için özel olarak hazırlanan “teşekkürler” yazılı uçağını tanıttı. “Uyuyan Güzel” olarak bilinen Airbus A340-600 (G-VNAP), Virgin’in “Altın Kız”, “Lady Penelope”, “Spice One ” ve     ” Harry Potter ” gibi uçaklarına eklenen en son ilgi çekici uçak. Kapsamlı bir boya işleminden sonra A340 şimdi 46.4m (152ft) uzunluğunda “büyük bir Virgin Atlantic teşekkürü “mesajıyla gökyüzüne dönüyor. Yenilenen ve yeniden tasarlanan uçak, ekonomi, premium ekonomi ve üst sınıf  olmak üzere toplamda 308 koltuk bulunan üç kabinden oluşuyor. Virgin Atlantic yönetim kurulu başkanı Craig Kreeger, “Virgin Atlantic ve Virgin Holidays’in çalışanları … hem sihirli bileşenimiz hem de en büyük gücümüzdür” diyor.

Virgin Atlantic, çalışanlarına teşekkür etmek için yenilenen uçağına özel bir gövde yaptırdı

Virgin Atlantic, dünya çapındaki 9.000 çalışanı için özel olarak hazırlanan “teşekkürler” yazılı uçağını tanıttı.

“Uyuyan Güzel” olarak bilinen Airbus A340-600 (G-VNAP), Virgin’in “Altın Kız”, “Lady Penelope”, “Spice One ” ve     ” Harry Potter ” gibi uçaklarına eklenen en son ilgi çekici uçak. Kapsamlı bir boya işleminden sonra A340 şimdi 46.4m (152ft) uzunluğunda “büyük bir Virgin Atlantic teşekkürü “mesajıyla gökyüzüne dönüyor.

Yenilenen ve yeniden tasarlanan uçak, ekonomi, premium ekonomi ve üst sınıf  olmak üzere toplamda 308 koltuk bulunan üç kabinden oluşuyor.

Virgin Atlantic yönetim kurulu başkanı Craig Kreeger, “Virgin Atlantic ve Virgin Holidays’in çalışanları … hem sihirli bileşenimiz hem de en büyük gücümüzdür” diyor.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2EqbtSC
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder