14 Şubat 2018 Çarşamba

FIATA Diploma Eğitimi Katılımcıları Lotus’u Ziyaret Etti Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği (UTİKAD) tarafından İstanbul Teknik Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (İTÜSEM) desteği ile düzenlenen FIATA Diploma Eğitimi’nde katılımcılar saha ziyaretlerine devam ediyor. FIATA Diploma Eğitimi’nin Karayolu Taşımacılığı Modülü kapsamında 13 Ocak 2018 Cumartesi gününde Ekol Lojistik’in Şekerpınar’da bulunan Lotus Tesisi’ni ziyaret eden katılımcılar, tesis faaliyetlerini yerinde inceleme şansı buldu. UTİKAD tarafından İTÜSEM desteği ile düzenlenen FIATA Diploma Eğitimi, İTÜ İşletme Fakültesi’nde gerçekleştirilen derslerin yanında pratik uygulamaların yerinde incelendiği saha ziyaretleri ile devam ediyor. Her bir taşıma modunun ayrı modüller ile işlendiği FIATA Diploma Eğitimi’nde lojistik sektöründe kullanılan belgeler, ilgili konvansiyonlar ve lojistik firmalarının çalışma alanlarına göre sorumlulukları sektör yöneticileri ve akademisyenlerin eğitmenliğinde işleniyor. Katılımcılar, bu eğitim sayesinde bütünsel bir yaklaşımla yerel ve uluslararası standartlarda iş yapma kültürünü geliştirme fırsatı yakalıyor. FIATA Diploma Eğitimi katılımcıları, 13 Ocak 2018 Cumartesi günü Ekol Lojistik’in Şekerpınar’da bulunan Lotus Tesisi’ni ziyaret etti. Ekol Lojistik Yöneticisi Akif Geçim tarafından verilen Karayolu Taşımacılığı dersi kapsamında tesisi ziyaret eden katılımcılara Geçim’in yanı sıra Ekol Lojistik yöneticilerinden Evren Özataş eşlik etti. Lotus Tesisi’nde yükleme operasyonlarını gözlemleyen FIATA Diploma Eğitimi katılımcıları, yükleme ekipmanları yerinde incelendi ve tesisin faaliyete giren yerlerinde depolama sahası gezildi. Ziyaret esnasında tesis ile ilgili bilgi veren Akif Geçim; “Lotus tesisinin tamamı ile hizmet vermesi ile Ekol Lojistik’in operasyonlarını gerçekleştirdiği kapalı alan 1 milyon metrekareyi aşmış olacak. Ayrıca Lotus’ta depolamada 40 metre yüksekliğe çıkılması planlanıyor” diye konuştu. Türk lojistik sektöründe önemli bir yere sahip olan FIATA Diploma Eğitimi’nin üçüncü dönem katılımcıları, eğitim kapsamında önümüzdeki günlerde de teorik eğitimlerin yanı sıra saha düzenlenecek saha ziyaretleri ile pratik eğitim de almayı sürdürecek. Kaynak:http://ift.tt/2gVtzBP

Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği (UTİKAD) tarafından İstanbul Teknik Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (İTÜSEM) desteği ile düzenlenen FIATA Diploma Eğitimi’nde katılımcılar saha ziyaretlerine devam ediyor.

FIATA Diploma Eğitimi’nin Karayolu Taşımacılığı Modülü kapsamında 13 Ocak 2018 Cumartesi gününde Ekol Lojistik’in Şekerpınar’da bulunan Lotus Tesisi’ni ziyaret eden katılımcılar, tesis faaliyetlerini yerinde inceleme şansı buldu.

UTİKAD tarafından İTÜSEM desteği ile düzenlenen FIATA Diploma Eğitimi, İTÜ İşletme Fakültesi’nde gerçekleştirilen derslerin yanında pratik uygulamaların yerinde incelendiği saha ziyaretleri ile devam ediyor.

Her bir taşıma modunun ayrı modüller ile işlendiği FIATA Diploma Eğitimi’nde lojistik sektöründe kullanılan belgeler, ilgili konvansiyonlar ve lojistik firmalarının çalışma alanlarına göre sorumlulukları sektör yöneticileri ve akademisyenlerin eğitmenliğinde işleniyor. Katılımcılar, bu eğitim sayesinde bütünsel bir yaklaşımla yerel ve uluslararası standartlarda iş yapma kültürünü geliştirme fırsatı yakalıyor.

FIATA Diploma Eğitimi katılımcıları, 13 Ocak 2018 Cumartesi günü Ekol Lojistik’in Şekerpınar’da bulunan Lotus Tesisi’ni ziyaret etti. Ekol Lojistik Yöneticisi Akif Geçim tarafından verilen Karayolu Taşımacılığı dersi kapsamında tesisi ziyaret eden katılımcılara Geçim’in yanı sıra Ekol Lojistik yöneticilerinden Evren Özataş eşlik etti. Lotus Tesisi’nde yükleme operasyonlarını gözlemleyen FIATA Diploma Eğitimi katılımcıları, yükleme ekipmanları yerinde incelendi ve tesisin faaliyete giren yerlerinde depolama sahası gezildi.

Ziyaret esnasında tesis ile ilgili bilgi veren Akif Geçim; “Lotus tesisinin tamamı ile hizmet vermesi ile Ekol Lojistik’in operasyonlarını gerçekleştirdiği kapalı alan 1 milyon metrekareyi aşmış olacak. Ayrıca Lotus’ta depolamada 40 metre yüksekliğe çıkılması planlanıyor” diye konuştu.

Türk lojistik sektöründe önemli bir yere sahip olan FIATA Diploma Eğitimi’nin üçüncü dönem katılımcıları, eğitim kapsamında önümüzdeki günlerde de teorik eğitimlerin yanı sıra saha düzenlenecek saha ziyaretleri ile pratik eğitim de almayı sürdürecek.

Kaynak:http://ift.tt/2gVtzBP


from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2EpE2Dy
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder