16 Şubat 2018 Cuma

SABİHA GÖKÇEN’DE AŞK ÇİÇEK AÇTI Türkiye’nin 2. büyük havalimanı İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nın terminal işletmecisi olan İSG tarafından 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla düzenlenen bir dizi etkinlikte “Aşkınız Çiçek Açsın” yazılı panonun önünde fotoğraf çektiren yolculara verilmek üzere özel tasarım bir çerçeve hazırlandı. Çerçevenin alt kısmında 14 Şubat mesajı ile birlikte tohum içeren kalp figür hediye edildi.   İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde hem romantik hem de anlamlı bir etkinliğe imza attı. Photoshoter etkinliğinde terminal içinde kurulan bir alanda, her yaştan yolcular “Aşkınız Çiçek Açsın” yazılı panonun önünde fotoğraf çektirdiler. Yolculara çektirdikleri fotoğraflarla birlikte kırmızı kalp şeklinde hazırlanmış kır çiçeği tohumları da hediye edildi.   Sabiha Gökçen Havalimanı’na sabah saatlerinde gelen misafirler, Sevgililer Günü nedeniyle yapılan bu romantik sürprize yoğun ilgi göstererek, havalimanı personeli ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na teşekkür ettiler.        

Türkiye’nin 2. büyük havalimanı İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nın terminal işletmecisi olan İSG tarafından 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla düzenlenen bir dizi etkinlikte “Aşkınız Çiçek Açsın” yazılı panonun önünde fotoğraf çektiren yolculara verilmek üzere özel tasarım bir çerçeve hazırlandı. Çerçevenin alt kısmında 14 Şubat mesajı ile birlikte tohum içeren kalp figür hediye edildi.

 

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde hem romantik hem de anlamlı bir etkinliğe imza attı. Photoshoter etkinliğinde terminal içinde kurulan bir alanda, her yaştan yolcular Aşkınız Çiçek Açsın yazılı panonun önünde fotoğraf çektirdiler. Yolculara çektirdikleri fotoğraflarla birlikte kırmızı kalp şeklinde hazırlanmış kır çiçeği tohumları da hediye edildi.

 

Sabiha Gökçen Havalimanı’na sabah saatlerinde gelen misafirler, Sevgililer Günü nedeniyle yapılan bu romantik sürprize yoğun ilgi göstererek, havalimanı personeli ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na teşekkür ettiler.

 

 

 

 



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2BzsJ9w
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder