21 Şubat 2018 Çarşamba

THY’nin Afrikadaki 52. varış noktası Freetown THY’NİN FREETOWN SEFERLERİ BAŞLIYOR Afrika’da diğer havayollarından daha fazla destinasyona uçan Türk Hava Yolları’nın, Sierra Leone’nin başkenti olan Freetown‘a uçuşlarını başlatması uluslararası alanda bir dönüm noktasına işaret ediyor. Türk Hava Yolları, Accra, Lagos, Bamako, Conakry, Dakar, Abidjan, Cotonou, Douala, Yaounde, N’jjamena, Ougadougou, Niamey, Cape Town, Johannesburg gibi merkezlere mevcut hizmetlerinine Freetown uçuşlarını da ekliyor. Bu, havayolunun Afrika’daki 52. varış noktası olacak. 24 Şubat’tan itibaren THY, Salı ve Cumartesileri haftada 2 kez Freetown uçuşlarını gerçekleştirecek. Servis İstanbul Atatürk Uluslararası Havaalanı ile Ouagadougou aktarmalı Lungi Uluslararası Havaalanı arasında  bağlantı sağlayacak. Dönüş uçuşu ise Sierra Leone’den Londra, Dubai, Paris, Frankfurt, Muscat, Kopenhag, Stockholm, Brüksel, Berlin, Amsterdam, Viyana, Asmara, Hamburg, Düsseldorf, Milano ve Tel-Aviv gibi en büyük küresel destinasyonlara ve pek çok noktaya giden yolculara, dünyada en çok uluslararası noktaya uçan havayolu olan Türk Hava Yolları aracılığı ile erişim sağlayacak. İçerik:http://ift.tt/13f05Td

THY’NİN FREETOWN SEFERLERİ BAŞLIYOR

Afrika’da diğer havayollarından daha fazla destinasyona uçan Türk Hava Yolları’nın, Sierra Leone’nin başkenti olan Freetown‘a uçuşlarını başlatması uluslararası alanda bir dönüm noktasına işaret ediyor. Türk Hava Yolları, Accra, Lagos, Bamako, Conakry, Dakar, Abidjan, Cotonou, Douala, Yaounde, N’jjamena, Ougadougou, Niamey, Cape Town, Johannesburg gibi merkezlere mevcut hizmetlerinine Freetown uçuşlarını da ekliyor. Bu, havayolunun Afrika’daki 52. varış noktası olacak.

24 Şubat’tan itibaren THY, Salı ve Cumartesileri haftada 2 kez Freetown uçuşlarını gerçekleştirecek.

Servis İstanbul Atatürk Uluslararası Havaalanı ile Ouagadougou aktarmalı Lungi Uluslararası Havaalanı arasında  bağlantı sağlayacak. Dönüş uçuşu ise Sierra Leone’den Londra, Dubai, Paris, Frankfurt, Muscat, Kopenhag, Stockholm, Brüksel, Berlin, Amsterdam, Viyana, Asmara, Hamburg, Düsseldorf, Milano ve Tel-Aviv gibi en büyük küresel destinasyonlara ve pek çok noktaya giden yolculara, dünyada en çok uluslararası noktaya uçan havayolu olan Türk Hava Yolları aracılığı ile erişim sağlayacak.

İçerik:http://ift.tt/13f05Td



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2FjKpp8
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder