28 Şubat 2018 Çarşamba

TOUR OF ANTALYA’NIN SON GÜNÜNE CORENDON UÇAĞI DAMGA VURDU! 20 ülkeden 25 takım ve 175 sporcunun katılım gösterdiği Tour Of Antalya, Pazar günü yarışılan Side-Lara etabı ile birlikte tamamlandı. Yarışın son etabına Tour of Antalya’nın resmi sponsoru olan Corendon Airlines’ın bisikletçilere yaptığı sürpriz damga vurdu. Corendon’a ait bir uçak, köprüden geçerken, bisikletçiler de alt geçitten geçtiler. Yarışçıların da ilk kez deneyimlediği bu görüntü, dört günlük yarışın unutulmaz anları arasında yer aldı. Uluslararası Bisiklet Birliği’nin (UCI) 2.2 kategorisinde gerçekleştirilen ve 175 sporcunun katılım gösterdiği Tour Of Antalya, Pazar günü yarışılan 146,2 kilometrelik Side-Lara etabı ile birlikte toplamda 430 km ile tamamlandı. Tour of Antalya’nın son gününe ise yarışın resmi sponsoru olan Corendon Airlines damga vurdu. ICF Airports işbirliği ve  T.C Antalya Valiliği’nin onayıyla bisikletçilerin geçeceği alt geçit üzerindeki köprüden geçen Corendon Airlines uçağı, sporculara ve izleyicilere unutamayacakları anlar yaşattı. Corendon’un uçağıyla eşine az rastlanan bir görüntüye sahne olan son etabın sonuçlanmasıyla birlikte, Genel Ferdi Klasmanda birinci olan Marathon-Tula Takımı’ndan Artem Oveckhin Tour Of Antalya’yı kazanan isim oldu.  

20 ülkeden 25 takım ve 175 sporcunun katılım gösterdiği Tour Of Antalya, Pazar günü yarışılan Side-Lara etabı ile birlikte tamamlandı. Yarışın son etabına Tour of Antalya’nın resmi sponsoru olan Corendon Airlines’ın bisikletçilere yaptığı sürpriz damga vurdu. Corendon’a ait bir uçak, köprüden geçerken, bisikletçiler de alt geçitten geçtiler. Yarışçıların da ilk kez deneyimlediği bu görüntü, dört günlük yarışın unutulmaz anları arasında yer aldı.

Uluslararası Bisiklet Birliği’nin (UCI) 2.2 kategorisinde gerçekleştirilen ve 175 sporcunun katılım gösterdiği Tour Of Antalya, Pazar günü yarışılan 146,2 kilometrelik Side-Lara etabı ile birlikte toplamda 430 km ile tamamlandı.

Tour of Antalya’nın son gününe ise yarışın resmi sponsoru olan Corendon Airlines damga vurdu. ICF Airports işbirliği ve  T.C Antalya Valiliği’nin onayıyla bisikletçilerin geçeceği alt geçit üzerindeki köprüden geçen Corendon Airlines uçağı, sporculara ve izleyicilere unutamayacakları anlar yaşattı. Corendon’un uçağıyla eşine az rastlanan bir görüntüye sahne olan son etabın sonuçlanmasıyla birlikte, Genel Ferdi Klasmanda birinci olan Marathon-Tula Takımı’ndan Artem Oveckhin Tour Of Antalya’yı kazanan isim oldu.

 



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2F9dNAR
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder