14 Şubat 2018 Çarşamba

Turkish Cargo Liege’e bozulabilir kargo taşıyacak Turkish Cargo Liege’e bozulabilir kargo taşıyacak Avrupa’nın en kargo dostu havalimanlarından biri Liege’e  şimdi kıtanın en hızlı büyüyen kargo taşıyıcılarından olan Turkish Cargo haftalık servis başladı. Turkish Cargo, dün itibariyle, Avrupa’da giderek artan bozulabilir ürünlere olan talebi karşılamak için İstanbul-Liège arasında  A330-200 uçağı ile haftada 1 gün olmak üzere servis varmeye başladı.   Turkish Cargo , bu hatta çoğunlukla bozulabilir kargoları Avrupa pazarına taşıyacak. Hedef pazarlar Fransa, Almanya ve Belçika’yı içeriyor. Liège Havaalanı ticari başkan yardımcısı Steven Verhasselt : ” Kargo taşımlarında uzmanlaşmış şirketlere öncelik verdik. 2017’de 717.000 ton hava kargosu taşıdık ki bu bizim için bir rekordu. 2018’de 800.000 tonu aşmasını bekliyoruz. Türkiye pazarı bizim için oldukça önemli. Türkiye Avrupa, Asya ve Afrika’nın kavşağında bulunmaktadır. “ Turkish Cargo 2018 yılının sonunda 1.5 milyon ton kargo taşımayı hedefliyor ve ilk beş global taşıyıcı arasında olmayı hedefliyor.

Turkish Cargo Liege’e bozulabilir kargo taşıyacak

Avrupa’nın en kargo dostu havalimanlarından biri Liege’e  şimdi kıtanın en hızlı büyüyen kargo taşıyıcılarından olan Turkish Cargo haftalık servis başladı.

Turkish Cargo, dün itibariyle, Avrupa’da giderek artan bozulabilir ürünlere olan talebi karşılamak için İstanbul-Liège arasında  A330-200 uçağı ile haftada 1 gün olmak üzere servis varmeye başladı.

 

Turkish Cargo , bu hatta çoğunlukla bozulabilir kargoları Avrupa pazarına taşıyacak. Hedef pazarlar Fransa, Almanya ve Belçika’yı içeriyor.

Liège Havaalanı ticari başkan yardımcısı Steven Verhasselt :

” Kargo taşımlarında uzmanlaşmış şirketlere öncelik verdik. 2017’de 717.000 ton hava kargosu taşıdık ki bu bizim için bir rekordu. 2018’de 800.000 tonu aşmasını bekliyoruz. Türkiye pazarı bizim için oldukça önemli. Türkiye Avrupa, Asya ve Afrika’nın kavşağında bulunmaktadır. “

Turkish Cargo 2018 yılının sonunda 1.5 milyon ton kargo taşımayı hedefliyor ve ilk beş global taşıyıcı arasında olmayı hedefliyor.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2EqYIar
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder