20 Şubat 2018 Salı

Yaz 2018 analizi; Ryanair, THY ve American Airlines sıralamada köşe başlarını tutuyor Yaz 2018 ağ analizi; Ryanair, THY ve American Airlines sıralamada köşe başlarını tutuyor 2018 yaz sezonu hızla yaklaşıyor ve bunu göz önünde bulunduran anna.aero, havayolu ağlarının Temmuz ayındaki durumlarına bakıyor. Sonuçlar, Ryanair’in 1.600’den fazla güzergah önerdiğini, Türk Hava Yolları’nın en fazla ülkeye hizmet edeceğini ve American Airlines’ın en fazla havaalanı alternatifi sunduğunu gösteriyor. Üç taşıyıcı da, 2017’nin eşdeğer dönemde lider oldukları kategorilerdeki en üst noktaları koruyorlar. Ryanair, rota sıralamasının lideri Ryanair, rota sıralamasında birinci sırada yer alıyor ve analiz yapılan hafta sırasında  American Airlines’dan yaklaşık 600 git-gel fazla sunuyor. İrlandalı düşük bütçeli havayolu 2017’deki eşdeğer haftaya göre havaalanı git-gel sayısını % 11 artırıyor. Anna.aero’nun yeni rotalar veritabanı, Ryanair‘in 2018 yazında başlatacağı 88 yeni hizmeti zaten açıkladığını gösteriyor. Bu tablodaki ilk beş taşıyıcı 2017 yazında işgal ettiği pozisyonlarda kalmaya devam ediyor. Türk Hava Yolları hala en çok ülke bağlantısı sunan havayolu Türk Hava Yolları, 2018 yazında da ülke bağlantısı sıralamasında birinci sırayı alıyor ve ikinci sıradaki Air France’dan 28 daha fazla ülkeye bağlantı sunuyor. 2018 yazında Türk bayrak taşıyıcı, Comoros ve Sierra Leone’nin ağına eklenmesiyle geçen yıla kıyasla iki yeni ülke pazarına daha hizmet edecek. En üstte bulunan dört ülke, 2017’deki gibi değişmeden kalmakta. En fazla ülke pazarına hizmet veren havayolu şirketinin arasında beş Avrupa bayrak taşıyıcısı (mavi renkle vurgulanmıştır),  Orta Doğu’nun üç büyüğü (turuncu renkte vurgulanmaktadır) ve  ABD’nin büyük üçlüsü (açık yeşil gösterilmiştir). Afrika, Kanada ve Rusya’dan ise birer taşıyıcı var. ABD’nin büyük üçlüsü en fazla havalimanı servisinde ilk üçte 2018 yazında hangi havayollarının en fazla havalimanına servis verdiği konusunda tarih yine tekerrür ediyor, ABD’nin üç büyüğü  (AA, UA, DL ) bu tabloda, her taşıyıcı geçen yılki ile aynı yerde olacak şekilde, en üstteki üç noktayı (açık yeşil renkle vurgulanmış olarak) koruyor. ABD’nin en büyükleri tarafından hizmet verilen havaalanlarının önemli bir kısmı içhat , bunlardan bazılarına ABD’nin büyük üçlüsünün  bölgesel yan kuruluşları veya bağlı kuruluşları tarafından alt markalar altında hizmet sunuluyor. Türk Hava Yolları, en yakın rakibinden 51 daha fazla havaalanına verdiği hizmet ile dördüncü sırada bulunuyor. Hizmet verilen havalimanları için diğer ilk 15 taşıyıcıdan beşi Avrupalı (mavi renkle vurgulanmış), üçü Çinli (kırmızı renkle vurgulanmış) ve Kanada, Katar ve Rusya’dan da birer havayolu var. İçerik: http://www.anna.aero/  

Yaz 2018 ağ analizi; Ryanair, THY ve American Airlines sıralamada köşe başlarını tutuyor

2018 yaz sezonu hızla yaklaşıyor ve bunu göz önünde bulunduran anna.aero, havayolu ağlarının Temmuz ayındaki durumlarına bakıyor. Sonuçlar, Ryanair’in 1.600’den fazla güzergah önerdiğini, Türk Hava Yolları’nın en fazla ülkeye hizmet edeceğini ve American Airlines’ın en fazla havaalanı alternatifi sunduğunu gösteriyor. Üç taşıyıcı da, 2017’nin eşdeğer dönemde lider oldukları kategorilerdeki en üst noktaları koruyorlar.

Ryanair, rota sıralamasının lideri

Ryanair, rota sıralamasında birinci sırada yer alıyor ve analiz yapılan hafta sırasında  American Airlines’dan yaklaşık 600 git-gel fazla sunuyor. İrlandalı düşük bütçeli havayolu 2017’deki eşdeğer haftaya göre havaalanı git-gel sayısını % 11 artırıyor. Anna.aero’nun yeni rotalar veritabanı, Ryanair‘in 2018 yazında başlatacağı 88 yeni hizmeti zaten açıkladığını gösteriyor. Bu tablodaki ilk beş taşıyıcı 2017 yazında işgal ettiği pozisyonlarda kalmaya devam ediyor.

Türk Hava Yolları hala en çok ülke bağlantısı sunan havayolu

Türk Hava Yolları, 2018 yazında da ülke bağlantısı sıralamasında birinci sırayı alıyor ve ikinci sıradaki Air France’dan 28 daha fazla ülkeye bağlantı sunuyor. 2018 yazında Türk bayrak taşıyıcı, Comoros ve Sierra Leone’nin ağına eklenmesiyle geçen yıla kıyasla iki yeni ülke pazarına daha hizmet edecek. En üstte bulunan dört ülke, 2017’deki gibi değişmeden kalmakta. En fazla ülke pazarına hizmet veren havayolu şirketinin arasında beş Avrupa bayrak taşıyıcısı (mavi renkle vurgulanmıştır),  Orta Doğu’nun üç büyüğü (turuncu renkte vurgulanmaktadır) ve  ABD’nin büyük üçlüsü (açık yeşil gösterilmiştir). Afrika, Kanada ve Rusya’dan ise birer taşıyıcı var.

ABD’nin büyük üçlüsü en fazla havalimanı servisinde ilk üçte

2018 yazında hangi havayollarının en fazla havalimanına servis verdiği konusunda tarih yine tekerrür ediyor, ABD’nin üç büyüğü  (AA, UA, DL ) bu tabloda, her taşıyıcı geçen yılki ile aynı yerde olacak şekilde, en üstteki üç noktayı (açık yeşil renkle vurgulanmış olarak) koruyor.

ABD’nin en büyükleri tarafından hizmet verilen havaalanlarının önemli bir kısmı içhat , bunlardan bazılarına ABD’nin büyük üçlüsünün  bölgesel yan kuruluşları veya bağlı kuruluşları tarafından alt markalar altında hizmet sunuluyor. Türk Hava Yolları, en yakın rakibinden 51 daha fazla havaalanına verdiği hizmet ile dördüncü sırada bulunuyor. Hizmet verilen havalimanları için diğer ilk 15 taşıyıcıdan beşi Avrupalı (mavi renkle vurgulanmış), üçü Çinli (kırmızı renkle vurgulanmış) ve Kanada, Katar ve Rusya’dan da birer havayolu var.

İçerik: http://www.anna.aero/

 



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2EITryU
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder