20 Mayıs 2018 Pazar

Boeing’in yeni 777’ler için katlanabilir kanat ucu onaylandı Cuma günü Boeing ‘ten yapılan açıklamaya göre , şirketin en yeni 777 jetleri için şirketin yeni katlanabilir kanat uçları için ABD’li düzenleyici Federal Havacılık İdaresi’nden onay aldı.   B 777-8 ve B 777-9 modellerinde yer alacak olan bu tasarım, daha büyük kanatların standart boyutlu havaalanı park alanına girmesine izin verecek. Bu özellik ile, yer operasyonları sırasında katlandığında kanat seviyesini 235 feet’ten 212 feet’e düşürmeye yardımcı olacak.   350 ila 410 koltuğa sahip olan çift motorlu uzun mesafeli uçaklar sınıfında, hem Boeing hem de rakibi Airbus  arasında büyük bir mücadele yaşanıyor.  

Cuma günü Boeing ‘ten yapılan açıklamaya göre , şirketin en yeni 777 jetleri için şirketin yeni katlanabilir kanat uçları için ABD’li düzenleyici Federal Havacılık İdaresi’nden onay aldı.

 

B 777-8 ve B 777-9 modellerinde yer alacak olan bu tasarım, daha büyük kanatların standart boyutlu havaalanı park alanına girmesine izin verecek.

Bu özellik ile, yer operasyonları sırasında katlandığında kanat seviyesini 235 feet’ten 212 feet’e düşürmeye yardımcı olacak.

 

350 ila 410 koltuğa sahip olan çift motorlu uzun mesafeli uçaklar sınıfında, hem Boeing hem de rakibi Airbus  arasında büyük bir mücadele yaşanıyor.

 



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2wWmTOr
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder