15 Mayıs 2018 Salı

Eurasia Airshow Ceo’su Ferhat Yenibertiz istifa etti 25-29 Nisan’da Antalya’da gerçekleştirilen Eurasia Airshow Ceo’luğunu yapan Ferhat Yenibertiz istifa etti. Bu yıl ilki 25-29 Nisan’da Antalya’da gerçekleştirilen Eurasia Airshow’da Ceo’luk görevini yürüten Ferhat Yenibertiz, sosyal medya aracılığıyla istifa ettiğini duyurdu. Yenibertiz, yaptığı açıklamada şunlara yer verdi: “Eurasia Airshow CEO’su olarak sürdürdüğüm görevimden 11.05.2018 tarihi itibari ile istifa ettiğimi tüm kamuoyuna bildirmek isterim. Zorlu ve gurur verici bu yolculukta emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma, kurum ve kuruluşlara bu vesile ile tekrar teşekkür ederim. 22-26 Nisan 2020 tarihinde ikincisi gerçekleşecek olan Eurasia Airshow’a şimdiden başarılar dilerim.”

25-29 Nisan’da Antalya’da gerçekleştirilen Eurasia Airshow Ceo’luğunu yapan Ferhat Yenibertiz istifa etti.

Bu yıl ilki 25-29 Nisan’da Antalya’da gerçekleştirilen Eurasia Airshow’da Ceo’luk görevini yürüten Ferhat Yenibertiz, sosyal medya aracılığıyla istifa ettiğini duyurdu.

Yenibertiz, yaptığı açıklamada şunlara yer verdi:

“Eurasia Airshow CEO’su olarak sürdürdüğüm görevimden 11.05.2018 tarihi itibari ile istifa ettiğimi tüm kamuoyuna bildirmek isterim. Zorlu ve gurur verici bu yolculukta emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma, kurum ve kuruluşlara bu vesile ile tekrar teşekkür ederim. 22-26 Nisan 2020 tarihinde ikincisi gerçekleşecek olan Eurasia Airshow’a şimdiden başarılar dilerim.”



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2GhP0qQ
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder