18 Mayıs 2018 Cuma

F-35 Teslimatları Engellenecek mi? 2019’da, Türkiye’nin iki büyük yeni askeri teçhizat alması planlanıyor: ABD yapımı F-35 stealthy beşinci nesil avcı uçağı ve Rus yapımı S-400 havadan havaya füze sistemi. Her iki sistemin aynı ülkede dağıtımı, ABD ve NATO yetkililerinin, Pentagon ve Dışişleri Bakanlığı’nın S-400 teslimatlarını Ankara’ya durdurmaya çalıştıkları konusunda endişelerini dile getirdi. Ancak, ABD milletvekilleri tam olarak nasıl karşılık vermeleri gerektiğine bölünmüş durumdalar.   ABD Temsilciler Meclisi Üyesi David N. Cicilline, Türkiye’ye F-35 savaş uçağı ihracatını yasaklamayı konu edinen bir yasa taslağını meclise sundu. ABD Temsilciler Meclisi Üyesi David N. Cicilline, Türkiye'ye F-35 savaş uçağı ihracatını yasaklamayı konu edinen bir yasa taslağını meclise sundu. pic.twitter.com/n8h592CcJY — SavunmaSanayiST (@SavunmaSanayiST) May 18, 2018

2019’da, Türkiye’nin iki büyük yeni askeri teçhizat alması planlanıyor: ABD yapımı F-35 stealthy beşinci nesil avcı uçağı ve Rus yapımı S-400 havadan havaya füze sistemi. Her iki sistemin aynı ülkede dağıtımı, ABD ve NATO yetkililerinin, Pentagon ve Dışişleri Bakanlığı’nın S-400 teslimatlarını Ankara’ya durdurmaya çalıştıkları konusunda endişelerini dile getirdi. Ancak, ABD milletvekilleri tam olarak nasıl karşılık vermeleri gerektiğine bölünmüş durumdalar.

 

ABD Temsilciler Meclisi Üyesi David N. Cicilline, Türkiye’ye F-35 savaş uçağı ihracatını yasaklamayı konu edinen bir yasa taslağını meclise sundu.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2GtsP0U
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder