16 Mayıs 2018 Çarşamba

Gençlik Özel Ödülünü Biletbayi.com Aldı Turizm sezonunun açılmasıyla birlikte, seyahat etmeyi seven gençler, Türkiye Gençlik Ödüllerinde özel ödülü biletbayi.com’a verdi. Bu yıl Gençlik Özel Ödülünün sahibi olan ve ödülü alan Çağlar Paliç törende yaptığı açıklamada “Biletbayi.com olarak “Nereye İsterseniz” sloganıyla yola çıktık, genç şirketimizde genç yöneticilerle, genç ve dinamik tempomuzla, gençlere en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz.” Dedi ve gençlere teşekkür etti. Bu yıl dördüncü kez düzenlenen Türkiye Gençlik Ödülleri ödül töreni Maslak TİM Show Center’da yapıldı. Gençlere ücretsiz Avrupa fırsatları sunmak, kültürel deneyim kazandırmak, ilham kaynağı olmak amacıyla başlayan ve 9 yıldır süren “Gençlik Otobüsü” projesi kapsamında yapılan Türkiye Gençlik Ödülleri, bu yıl 6 milyon gencin oylarıyla sahiplerini buldu. Otuz dokuz farklı kategoride, üç yüz doksan aday, Türkiye Gençlik Ödülünü almak için yarıştı. Maslak TİM Show Center’da yapılan törende en iyi yardımcı kadın oyuncusu Afra Saraçoğlu’na ödülünü, geçen sene ödül alan Müjde Uzman verdi. Fazilet Hanım ve Kızları dizi ekibinden, en iyi kadın dizi oyuncusu seçilen Deniz Baysal, en iyi erkek dizi oyuncusu seçilen Çağlar Ertuğrul, böyle bir projenin içinde olmaktan mutluluk duyduklarını söylediler. En iyi dizi seçilen Fazilet Hanım ve Kızları ekibinin Proje Koordinatörü Özlem Yakıcı bu sene ödülleri kanalımız Star TV ve film ekibimizin almasından, emeklerimizin ödüllendirilmesinden dolayı mutluyuz dedi. En iyi Ana Haber Programı seçilen TGRT Haber’in ödülünü Ana Haber Spikeri Mehmet Aydın aldı ve konuşmasında Kudüs’te yaşananlardan dolayı üzgün olduklarını söyledi. Mutluluk Zamanı Filmi Yönetmeni Şenol Sönmez en iyi yönetmen ödülünü, Yönetmen Müge Uğurlar’ın elinden aldı. Ufak Tefek Cinayetlerin senaristi Meriç Acemi ödül alırken, en iyi kadın sporcu ödülünü Işıl Alben aldı.  

Turizm sezonunun açılmasıyla birlikte, seyahat etmeyi seven gençler, Türkiye Gençlik Ödüllerinde özel ödülü biletbayi.com’a verdi.

Bu yıl Gençlik Özel Ödülünün sahibi olan ve ödülü alan Çağlar Paliç törende yaptığı açıklamada “Biletbayi.com olarak “Nereye İsterseniz” sloganıyla yola çıktık, genç şirketimizde genç yöneticilerle, genç ve dinamik tempomuzla, gençlere en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz.” Dedi ve gençlere teşekkür etti.

Bu yıl dördüncü kez düzenlenen Türkiye Gençlik Ödülleri ödül töreni Maslak TİM Show Center’da yapıldı. Gençlere ücretsiz Avrupa fırsatları sunmak, kültürel deneyim kazandırmak, ilham kaynağı olmak amacıyla başlayan ve 9 yıldır süren “Gençlik Otobüsü” projesi kapsamında yapılan Türkiye Gençlik Ödülleri, bu yıl 6 milyon gencin oylarıyla sahiplerini buldu. Otuz dokuz farklı kategoride, üç yüz doksan aday, Türkiye Gençlik Ödülünü almak için yarıştı.

Maslak TİM Show Center’da yapılan törende en iyi yardımcı kadın oyuncusu Afra Saraçoğlu’na ödülünü, geçen sene ödül alan Müjde Uzman verdi. Fazilet Hanım ve Kızları dizi ekibinden, en iyi kadın dizi oyuncusu seçilen Deniz Baysal, en iyi erkek dizi oyuncusu seçilen Çağlar Ertuğrul, böyle bir projenin içinde olmaktan mutluluk duyduklarını söylediler. En iyi dizi seçilen Fazilet Hanım ve Kızları ekibinin Proje Koordinatörü Özlem Yakıcı bu sene ödülleri kanalımız Star TV ve film ekibimizin almasından, emeklerimizin ödüllendirilmesinden dolayı mutluyuz dedi.

En iyi Ana Haber Programı seçilen TGRT Haber’in ödülünü Ana Haber Spikeri Mehmet Aydın aldı ve konuşmasında Kudüs’te yaşananlardan dolayı üzgün olduklarını söyledi. Mutluluk Zamanı Filmi Yönetmeni Şenol Sönmez en iyi yönetmen ödülünü, Yönetmen Müge Uğurlar’ın elinden aldı. Ufak Tefek Cinayetlerin senaristi Meriç Acemi ödül alırken, en iyi kadın sporcu ödülünü Işıl Alben aldı.

 



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2IksJi9
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder