18 Mayıs 2018 Cuma

Kocaeli Üniversitesi Öğrencileri Sabiha Gökçen Havalimanı’nda Kocaeli Üniversitesi Öğrencilerinin Sabiha Gökçen Havalimanı ziyareti         Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği  Bölümünün öğrencileri  3Mayıs ve 17Mayıs 2018  tarihlerinde Adriyatik Havacılık , TGS , Çelebi Yer Hizmetleri tarafından misafir edildi. Ziyaret eğitim amaçlı olup, ilgili şirketlerin eğitim  görevlilerin katkılarıyla apron  ve gate,  sahalarında bilgi aktarımı gerçekleştirildi. Kocaeli Üniversitesi Öğrencilerinin Sabiha Gökçen Havalimanına ziyareti Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Bölümünün öğrencileri 3Mayıs ve 17Mayıs 2018 tarihlerinde Adriyatik Havacılık ,TGS, Çelebi Yer Hizmetleri tarafından misafir edildi. pic.twitter.com/6tazo9zITR — AirportIST (@AirportIST) May 18, 2018  

Kocaeli Üniversitesi Öğrencilerinin Sabiha Gökçen Havalimanı ziyareti        

Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği  Bölümünün öğrencileri  3Mayıs ve 17Mayıs 2018  tarihlerinde Adriyatik Havacılık , TGS , Çelebi Yer Hizmetleri tarafından misafir edildi.

Ziyaret eğitim amaçlı olup, ilgili şirketlerin eğitim  görevlilerin katkılarıyla apron  ve gate,  sahalarında bilgi aktarımı gerçekleştirildi.

 



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2k8IVVf
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder